"Gerçekten" haber verir 03 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Hyundai i30'a güvenlikten 5 yıldız

Hyundai'nın kompakt segmentteki başarılı otomobili i30, dünyanın en saygın güvenlik derecelendirme kuruluşlarından olan Euro NCAP'in gerçekleştirdiği çarpışma testlerinde en yüksek derece olan 5 yıldızı alarak güvenlikteki kalitesini bir kez daha ispatladı.

Hyundai i30, testlerde çocuk korumasında da 4 yıldız alarak, değerlendirildiği "küçük aile otomobili" kategorisindeki en yüksek sonuçlardan birine imza attı. Hyundai'nin tüketici için en yüksek kalite ve güvenliği sunmak için yaptığı çalışmaların en iyi örneklerinden biri olan i30; altı havayastığı, aktif koltuk başlıkları, aktif gergili ön emniyet kemerleri, güçlendirilmiş bağlantı noktaları, kapı içi çelik emniyet kirişleri gibi aktif güvenlik ve EBD destekli ABS fren sistemi, park mesafe kontrol sistemi ve ESP (üst paket olan Style Plus'ta sunuluyor) pasif güvenlik donanımıyla bütün yolcularını en güvenilir şekilde koruyor. Hyundai i30'un özellikle diz ve uyluk kemiği bölgelerindeki yaralanma riskini azalttığı ve çarpışma esnasında yolcu kabininin ve ayak dayama bölümünün sabit kaldığı tesbit edildi. Euro NCAP, yeni testinde çocuk koruması için Hyundai i30'u dört yıldız ile ödüllendirirken yaya güvenliğinde de segment ortalaması olan iki yıldızı aldı.

03.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Küçük boyutlar, büyük keyifler

  Hyundai i30'a güvenlikten 5 yıldız

  En sportif Audi TT Türkiye'de

  HERKES GRANDE PUNTO'NUN PEŞİNDE

  YENİ SEAT IBIZA TÜRKİYE'DE!

  Değer katan tasarımıyla ekonomik bir sedan

  Skoda Fabia ilk ralli testini başarıyla geçti

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır