"Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Eruygur ve Tolon’a TSK’dan tuhaf ziyaret

GENELKURMAY Başkanlığı, Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi’nin Kandıra Cezaevinde tutuklu bulunan emekli Orgeneral Şener Eruygur ile Orgeneral Hurşit Tolon’u TSK adına ziyaret ettiğini bildirdi.


28 ŞUBAT'I TSK DEĞİL, BÇG YAPTI

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Doğu ve Güneydoğu da dâhil çeşitli birimlerde 20 yıla yakın görev yapan Emekli Kurmay Binbaşı Kemal Şahin, 28 Şu

Başörtülüyü çıkaran şirkete dâvâ

İSVEÇ ombudsmanı, etnik ayrımcılık yaptığı gerekçesi ile bir temizlik firmasını dâvâ etti. Çalıştığı işte belirlenen kurallara göre giyinmediğini baha


  Adıyaman 5.1 ile sallandı

ADIYAMAN'Da, 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında bazı binanalarda hasar oluştu.


  Bingöl’de iki şehit daha

BİNGÖL'ÜN Kıği ilçesindeki Tekbaş Jandarma Karakolu civarında saat 18.30 sıralarında askeri bir araca teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.


  Şehit evlerinde yas var

JANDARMA Komando Er Eyüp Gürsoy’un (21) Bursa’daki evinde yas var. Oğullarının şehit olduğunu dün iftardan sonra evlerine gelen Bursa İl Jandarma Komutanlığı yetkililerinden öğrenen baba Osman (45) ve anne Fatma Gürsoy (40) ile şehit erin 4 kardeşi hala acı haberin şokunu yaşıyor.


  Saldırı emri Feyman Hüseyin’den

BİNGÖL'ÜN Yedisu ve Kığı ilçelerinde 6 askeri şehit eden grubun, Kandil’de bulunan “Dr. Bahoz Erdal” kod adlı Feyman Hüseyin’den emir aldıkları ortaya çıktı.


  Sınıra çok sayıda askerî araç sevk edildi

ŞIRNAK'TA terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar kapsamında sınıra çok sayıda askeri araç sevk edildi.


  Gül: Bosna’da tüm etnik gruplara eşit mesafedeyiz

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, Türkiye’nin, “Bosna Hersek’in egemenliği, siyasi birliği ve toprak bütünlüğünün korunması ve bu ilkelerin sorgulanmaması” yönündeki çabalarını sürdürdüğünü söyledi.


  “Ermenistan’a taviz vermeden gidilebilir”

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Türkiye ile Ermenistan arasında Erivan’da gerçekleşecek futbol karşılaşmasını izlemek üzere Ermenistan’a gitmesi durumunda, Türkiye’nin iki ülke arasındaki ilişkilerde taviz vermediği politik ilkelerini tekrar ön şart olarak deklare etmesi gerektiğini belirtti.


  Çözüme yönelik doğru bir adım atıldı

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas’ın kapsamlı müzakereler için yeniden bir araya gelmeleri, kimi uzmanlarca Kıbrıs sorununun çözümüne yönelik doğru bir adım, kimilerince sonuçsuz kalacak bir girişim olarak değerlendiriliyor.


  ABD: Tamamıyla destekliyoruz

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sean McCormack, Kıbrıs’ta müzakerelerin yeniden başlaması kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas’ın biraraya gelmesini ve müzakerelerin yeniden başlamasını kuvvetle desteklediklerini belirtirken, ABD’nin, ‘’özel temsilci’’ atama konusunu değerlendirdiğini kaydetti.


  CHP’li eski bakandan başörtülülere tuhaf sözler

BAŞÖRTÜSÜ takanın normal, takmayanın anormal olduğunu belirten Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı CHP MYK Üyesi Erdoğan Toprak, “Eğer bugün o başörtüsünü takmak özgürlükse benim de bir kadeh içme özgürlüğüm olmalı” dedi.


  Şehit yetimlerine yardım genelgesi

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, yayımladığı genelgede, 81 il valiliğinden, şehit yetimleri ile gazi çocuklarından ihtiyaç sahibi olanların eğitime yönelik her türlü ihtiyacının karşılanmasını ve ramazan ayında ve Ramazan Bayramı’nda yapılan her türlü yardımdan istifade ettirilmelerini istedi.


  Cumhurbaşkanı Gül, Bush'la telefonda görüştü

BEYAZ Saray, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başkan George W. Bush arasında dün yapılan telefon görüşmesinde, ‘’iki liderin, Türk-Ermeni ilişkilerinin ilerletilmesi çabalarına verdikleri desteğin de ele alındığını’’ bildirdi.


  Başbakan Erdoğan, bugün Suriye'ye gidecek

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, bugün Suriye’ye günübirlik resmi ziyaret gerçekleştirecek. Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’ın davetlisi olarak yarın Şam’a gidecek olan Erdoğan, Orta Doğu’da yaşanan gelişmelerin ele alınacağı zirveye katılacak.


  Bakan Şahin’e “sayın” sorusu

DTP Grup Başkanvekili, Diyarbakır Milletvekili Selahattin Demirtaş, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a, ‘’sayın’’ dediği için bugüne kadar kaç kişi hakkında soruşturma açıldığını öğrenmek istedi.


  Hastaneden firar eden iki mahkûm yakalandı

DENİZLİ'NİN Honaz ilçesindeki Kocabaş D Tipi Cezaevinde kalırken gönderildikleri hastaneden firar eden 2 hükümlü, jandarmanın yol kontrolünde yakalandı.


  Ücretsiz kitaplar okullara dağıtılmaya başlandı

Millî Eğitim Bakanlığının başlattığı ‘öğrencilere ders kitaplarının ücretsiz verilmesi uygulaması’ kapsamında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine gönderilen kitaplar okullara dağıtılmaya başlandı.


  Kızılay Ramazan’da da muhtaçların yanında

TÜRK Kızılayı, Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık 15 bin kişiye sıcak yemek dağıtıyor.


  Kamboçyalı Müslümanların ilk iftarları Türkiye’den gitti

KAMBOÇYA'NIN en yoksul kesimini oluşturan Müslümanların Ramazanla birlikte yüzleri gülmeye başladı.


  İftarda balık yemek lâzım

UZMANLAR oruç tutanlara, iftarda sindirimi çok kolay olan balık tüketmelerini önerdi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır