"Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD, Pakistan topraklarına saldırdı

Pakistan’ın Afganistan sınırında, Amerikan askerlerinin de karıştığı belirtilen çatışmada can kaybının 20’ye yükseldiği kaydedildi. Pakistan Kuzey Batı Sınır eyaleti Valisi Uveys Ahmed Gani, “sabaha karşı Afganistan’dan gelen ve 3 helikopterle desteklenen yabancı komandoların Pakistan içinde düzenledikleri saldırıda kadın ve çocukların da bulunduğu 20 kişinin öldüğünü” bildirdi.


Gürcistan krizi Ukrayna’da hükümeti vurdu

UKRAYNA'DA Cumhurbaşkanı Viktor Yuşçenko’nun partisi ‘Bizim Ukrayna’nın koalisyondan ayrılma kararı alması ile birlikte hükümet dağıldı.

Afgan soruşturmasına Amerikan sulandırması

AFGANİSTAN hükümeti, koalisyon güçlerinin geçen ay Herat’ta düzenlediği hava saldırısında çoğu çocuk onlarca sivilin ölümüyle ilgili olarak üçlü soruş


  Füzelerle insanî yardım olur mu?

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, ABD’nin Gürcistan’a insanî yardımı neden son sistem füzelerle donatılmış donanma gemileriyle getirdiğinin merak konusu olduğunu söyledi ve buna Rusya’nın bir cevabının mutlaka olacağını bildirdi.


  Gustav’dan sonra Hanna

Haiti’yi Fay ve Gustav kasırgalarının ardından şimdi de Hanna kasırgası vurdu. Ülkede, su baskınlarında ölenlerin sayısı 19’a yükseldi.


  Amerikalılardan Iraklı polislere dost ateşi

IRAK'TAKİ Amerikan askerlerinin 6 Iraklı güvenlik görevlisini öldürdüğü, ABD ordusunun bir yanlışlık olduğunu kabul ettiği bildirildi.


  Filipinler’de barış süreci sona erdi

FİLİPİNLER hükümeti, ülkedeki en büyük Müslüman grupla barış görüşmelerine son verdiğini açıkladı.


  ‘Kuzey Kore nükleer tesislerini yeniden kuruyor’

KUZEY Kore’nin, ABD ile diplomatik ilişkileri geliştirme karşılığında devre dışı bırakmayı kabul ettiği Yongbyon nükleer tesisini yeniden kurmaya başladığı öne sürüldü.


  Berlin’de 7 kişiden biri yabancı

ALMANYA'NIN başşehri Berlin’de yaşayan her 7 kişiden birinin yabancı olduğu bildirildi.


  Çocuk odasındaki tekno istila durdurulmalı

AMERİKAN Kalp Derneği, odalarında teknolojik ürün bulunan çocukların, bunlara çok vakit ayırmaları ve iyi uyuyamamaları sebebiyle kalp hastalıkları riskinin arttığı uyarısında bulundu.


  Berlin’de Ramazan şenlikleri

ALMANYA’NIN başşehri Berlin’de, şiddetli yağışlar sebebiyle ilk gün açılış programı iptal edilen ‘’Ramazan Şenlikleri’’, dün akşam yapılan törenlerle başladı.


  İngiltere’de elektronik kitap devri

İNGİLTERE’DE elektronik kitap piyasaya çıktı. Normal kitap boyutunda olan 160 roman kapasiteli kitabın ağırlığının bir ciltli kitaptan daha hafif olduğu belirtiliyor.


  Klimalı narko-tünel şaşırttı

ABD ile Meksika arasındaki sınıra 60 metre mesafede, bir evin altında uyuşturucu kaçakçılığı amacıyla inşa edilmekte olan, demir yolu ve klima ile donatılmış bir “narko-tünel” ortaya çıkarıldı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır