"Gerçekten" haber verir 04 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Türkiye 4 yıl sonra 10. sırada

ULUSLARARASI Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 5 Eylül Cuma günü start alacak 19. FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesi, eylül ayı dünya sıralamasını açıkladı. Son Avrupa Futbol Şampiyonasında büyük bir başarı göstererek turnuvayı 3. kapatan Türkiye, 3 basamak birden yükselerek, 4 yıl sonra ilk kez 10. sıraya yerleşti.


A Millî Takımında sakatlar iyileşiyor

(A) Milli Futbol Takımı, 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'ta 6 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Ermenistan ile yapacağı maçın hazırlıklarını

Özgener: Hedef 6 puan

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, (A) Mlli Takım'ın, 19. Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Ermenistan ve Belçika ile yapacağı maçlardaki hedef


  Sibel Özkan yurtlardaki gençeler güzel örnek oldu

KONYA'DA yetiştirme yurdunda büyüyen Sibel Özkan'ın Pekin'de halterde gümüş madalya kazanması tüm Türkiye'yi sevindirdi, ancak onun gibi yurtlarda kalan çocuklar ve gençleri bir başka mutlu etti.


  Anelka: Oruçlu futbol oynadım

BİR dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Chelsea'nin müslüman forveti Nicolas Anelka, Ramazan ayı ve oruç ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.


  Federer ABD Açık'ta çeyrek finale çıktı

ABD'NİN New York kentindeki USTA Billie Jean King Ulusal Tenis Merkezi kortlarında, bu yıl 128'incisi düzenlenen turnuvada toplam 20 milyon 657 bin dolar para ödülü dağıtılacak.


  TFF 3. LİGDE BUGÜN

TFF 3. Lig'de 2008-2009 sezonu, bugün 1, 4 ve 5. gruplarda yapılacak toplam 4 maçla başlayacak.Maçların programı şöyle:


  TÜRKİYE KUPASI'NDA BUGÜN

FUTBOLDA Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçları bugün yapılacak 2 karşılaşmayla tamamlanacak. Müsabakaların programı şöyle:


  Brezilyalı yıldız Rivaldo Özbekistan'a transfer oldu

ÖZBEKİSTAN'IN Bunyodkor (eski adı Kuruvchi) kulübü ile 1 yıllık kontrat imzalayan Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, sabah Taşkent'e geldi.


  Roberto Carlos'tan Real'dan ayrılan Robinho'ya destek

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, eski takım arkadaşı Robinho'yu, Real Madrid'den ayrıldığı için savunup, İspanyol kulübünü suçladı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır