"Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Üniversite toplumla barışık olmalı

İNÖNÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, 2. Dünya Savaşı öncesindeki üniversite anlayışı ile üniversitelerin bir yere götürülemeyeceğini öne sürerek, ‘’Bu açıdan üniversitelerin öncelikle reforme edilmesinin, mevcut klâsik anlayışın da değiştirilmesinin gerekli olduğuna inanıyorum’’ dedi.


Tarihi ziyaretle ilişkiler ısınacak

BBC "Gül'ün ziyareti, iki ülke ilişkilerindeki buzların çözüldüğüne işaret ediyor” derken, CNN ziyaret için "Husumet halindeki iki komşu ülkenin ilişk

Ziyaret dostluğa katkı sağlayacak

KAYSERİ'DE yaşayan 83 yaşındaki Ermeni asıllı Türk vatandaşı Karnik Teke, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ermenistan’a gitme kararının, Türk-Ermeni dost


  Ramazan yeni bir başlangıç olsun

MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, son iki yılın ve özellikle 2008’in ilk yarısının hep belirsizlik ve beklemeyle geçirildiğini belirterek, “Umuyoruz ki 2008’in son ayları, 2009 ve daha sonraları için bu Ramazan ayı bir milât, bir başlangıç olur. Barış, huzur, birlik ve istikrara ihtiyacımız var” dedi.


  Yeni eğitim dönemi başlıyor

2008-2009 eğitim-öğretim yılı 8 eylül 2008 Pazartesi günü başlıyor. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretimdeki toplam 14 milyon öğrenci ile 662 bin öğretmen ders başı yapmaya hazırlanıyor.


  Burs mevsimi geldi

ÖSS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin burs arayışı başladı. Bu yıl da yüzlerce yerel yönetim, vakıf, dernek ve sivil toplum örgütü öğrencilere burs verecek.


  Türkiye'nin ilk bilim merkezi Konya'da kurulacak

Devlet Bakanı Mehmet Aydın, TÜBİTAK’ın öncülüğünde Türkiye’nin ilk bilim merkezinin Konya’da kurulacağını bildirdi. Bilim Merkezi kurulmasına ilişkin sözleşme törenle imzalandı.


  ‘Şehit analarının feryadını duyunca içim yanıyor’

PİŞMANLIK yasasından yararlanarak emniyet güçlerine teslim olan PKK terör örgütü eski üyesi Y.T., şehit edilen insanların acısını derinden hissettiğini ve akşamları uyumadığını söyledi.


  SGK İl Müdürlüğü önünde KEY gösterisi

ERZURUM'DA, Konut Edindirme Yardımı ödemelerini alamadıklarını ileri süren bir grup vatandaş, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü önünde gösteri yaptı.


  “Hak ve Eşitlik Partisi” kuruldu

EMEKLİ Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun da kurucular arasında bulunduğu ‘’Hak ve Eşitlik Partisi’’ kuruldu. Partinin kuruluş dilekçesi Mehmet Salim Güraydın, Kemal Temel, Recep Bakırcı ve Şahin Ömür’ün imzasıyla İçişleri Bakanlığı’na verildi.


  İstanbul’da yeni metrobüs hattı devreye giriyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Topkapı’dan Zincirlikuyu’ya uzatılan metrobüs hattının 8 Eylül'de hizmete gireceğini belirterek, ‘’Bir vatandaş Avcılar’dan Zincirlikuyu’ya 2,5 saat yerine 38 dakikada erişebilecek’’ dedi.


  Kaçak silâhlar ele geçirildi

MARDİN'İN Nusaybin ilçesinde 300 karton kaçak sigara ile biri uzun namlulu 3 silah ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Suriye uyruklu 4 kişi yakalandı.


  İnternet bağımlısı olmayın

YAPILAN ARAŞTIRMALAR HERGÜN SIKÇA İNTERNETE GİRENLERİN İNTERNET BAĞIMLISI OLDUKLARI VE BU DURUMUN DA GİDEREK YAYGINLAŞTIĞINI GÖSTERİYOR.


  Kaynak suları boşa akıyor

KÜRESEL ısınmaya bağlı olarak su kaynakları azalıp, büyük şehirler belediyeleri yeni kaynaklar bulmaya çalışırlarken Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde tesbiti yapılan saniyede 800 litre debideki kaynak sularının büyük bölümü boşa akıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır