"Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ramazan’da tüketim artıyor

KONYA merkezli bir alış veriş merkezinin yetkilileri, Ramazan ayından 4-5 gün önce başlayan hareketliliğin bayram arefesine kadar sürdüğünü söylediler. Bu yılın Ağustos ayı istatistiklerine bakıldığında günde ortalama 29 bin kişinin alış veriş merkezine geldiğini vurgulayan yetkililer, Ramazan ayının ilk 2 günü ise günde ortalama 28 bin tüketicinin alış veriş yaptığını bildirdi.


Emekliler de zam istiyor

TÜRKİYE İşçi Emeklileri Derneği Başkanlar Kurulu açıklamasında, memurlara ek ödeme adı altında yapılan artışların işçi emeklilerinden esirgenmemesi ve

Kuveyt Türk’ten gümüş alınabilecek

KUVEYT Türk şubelerinden altın alım satımı yanında artık gümüş alımsatımı da yapılabilecek. Yatırımcılar Kuveyt Türk’de gümüş depo hesabı açıp, bu hes


  Enflasyon, sürpriz yaptı

TÜRKİYE İstatistik Kurumu, Ağustos ayında tüketici fiyatları endeksinin (TÜFE) yüzde 0,24, üretici fiyatları endeksinin (ÜFE) yüzde 2,34 azaldığını açıkladı.


  Bazı akaryakıt türlerinde ÖTV tecil tutarı indirildi

BAKANLAR Kurulu, aralarında gazyağının da bulunduğu bazı akaryakıt türleri ile tütünde 0,7500 YTL’yi aşan kısım yerine 0,3000 YTL’yi aşan kısım için özel tüketim vergisi teciline gidilmesi için karar aldı.


  TTK’ya 3 bin işçi alınacak

TÜRKİYE Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, kuruma alınacak 3 bin işçinin, madenlere yatkınlıkları konusunda sınava tabi tutularak istihdam edileceklerini bildirdi.


  Bankalar TL’ye hazırlanıyor

BANKALAR, 1 Ocak 2009’dan itibaren paradan ‘’yeni’’ ibaresinin kaldırılarak yeniden ‘’Türk Lirası’’na geçilecek olması sebebiyle çalışmalara başladı.


  İnşaat sektöründe küçülme sürüyor

YAKLAŞIK iki yıldır durgunluk ve küçülme yaşanan inşaat sektöründe yeni alınan yapı ruhsatlarının sayısı ve yapılacak bina sayısında gerileme sürüyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır