"Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Burs mevsimi geldi

ÖSS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin burs arayışı başladı. Bu yıl da yüzlerce yerel yönetim, vakıf, dernek ve sivil toplum örgütü öğrencilere burs verecek.

Vakıf ve derneklerin verdikleri burs miktarı 50 YTL’den başlayarak bin YTL’ye kadar çıkıyor. Başvurular Eylül ayı başından itibaren başlayıp Ekim ayının sonuna dek sürü-yor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Geçen yıl 44 bin öğrenciye 28 milyon 805 bin YTL eğitim yardımı dağıtan Büyükşehir Belediyesi bu yıl 50 bin üniversiteliye toplam 36 milyon 680 bin YTL’lik burs verecek. Başvurular 20 Eylül-22 Ekim tarihlerinde www.ibb.gov.tr adresinden yapılacak. Eğitim yardımları kapsamında 7 ay süresince lisans ve ön lisans öğrencilerine aylık 100’er, yüksek lisans öğrencilerine 150’şer, doktora öğrencisine ise 250’şer YTL ödeme yapılacak. Ensar Vakfı Eğitim Fakültelerinin yüksek lisans ve doktora yapan öğrencileri ile bu fakültelerde vakfın projelerine katılan öğrencilere burs veriliyor. Yüksek lisans ve doktora bin liraya kadar, lisans öğrencile-rine ise 100 lira burs veriliyor. İrtibat: 212- 527 49 47 Önder Bursları Sözel 1, Sayısal 1, EA 1 ve Yabancı Dil Bölümlerinin her hangi birinden ham 270 puan ve üzeri alanlar ile Sözel 2, Sayısal 2, EA 2 bölümlerinden ham 260 ve üzeri puan alan imam hatip li-sesi öğrencileri müracaat edebiliyor. Başvuru www.onder.org.tr adresinden yapılıyor. Bunların haricinde burs veren kurum ve kuruluşların listeleri ise internetten arama motorları vasıtasıyla bulunabiliyor.

05.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Üniversite toplumla barışık olmalı

  Tarihi ziyaretle ilişkiler ısınacak

  Ziyaret dostluğa katkı sağlayacak

  AB, Türkiye ve Bosna ile güçlenir

  Ramazan yeni bir başlangıç olsun

  Yeni eğitim dönemi başlıyor

  Burs mevsimi geldi

  Türkiye'nin ilk bilim merkezi Konya'da kurulacak

  ‘Şehit analarının feryadını duyunca içim yanıyor’

  SGK İl Müdürlüğü önünde KEY gösterisi

  “Hak ve Eşitlik Partisi” kuruldu

  İstanbul’da yeni metrobüs hattı devreye giriyor

  Kaçak silâhlar ele geçirildi

  İnternet bağımlısı olmayın

  Kaynak suları boşa akıyor

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır