"Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Gül: Psikolojik duvarı yıktık

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ile Erivan’da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye için Kafkaslar’ın en önemli meselesinin Yukarı Karabağ olduğunu belirterek, Ermenistan’daki görüşmelerinde bu konuyu ayrıntılı olarak ele aldıklarını belirtti. Kafkasya’da yaşanan gelişmeler ve içinde bulunulan konjonktürün herkesi yakın işbirliğine mecbur ettiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, ‘’Ziyaretimin Kafkaslar’daki psikolojik duvarı kırdığına inanıyorum’’ diye konuştu.


MENDERES'İN İDAMINDAN BAHSEDİLMİYOR

İlköğretim 8. sınıf ‘İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük’ kitabında 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat müdahaleleri, darbeci mantığa hak veren ve mill

Kemalist beyin yıkama, aydınlarımızın canına okudu

Hukuk Felsefesi hocası Prof. Dr. Niyazi Öktem, Türkiye’deki aydınların kendi halkından ve onun değerlerinden uzak olduğunu ve onlara karşı paranoyak b


  Yasağa boyun eğmeyecekler

OKULLARIN açılmasına bir gün kala yapılan bazı eylemlerde başörtüsü yasağına direnileceği deklare edildi. Özgür-Der mensupları dün Fatih Saraçhane Parkı’nda bir araya gelerek başörtüsü yasağını tanımayacaklarını deklare ettiler.


  Uslu: Meslekî eğitim, yeniden yapılandırılsın

HAK-İŞ Genel Başkanı Salim Uslu, meslekî eğitimin hayat boyu öğrenme yaklaşımı içinde yapılandırılarak, insan gücünün kalifikasyonu, sanayinin ihtiyacı, iş güvencesi, gelir güvencesi, toplumun beklentisi ve Türkiye ekonomisinin rekabet gücü dikkate alınarak yeniden yapılandırılması gerektiğini bildirdi.


  Enerji Bakanı Güler Azerbaycan'a gidecek

ENERJİ ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, ‘’Azerbaycan ve Türkmenistan’daki Petrol ve Gaz Potansiyeli’’ adlı konferansa katılmak üzere yarın Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gidecek.


  AKP, Büyükelçilere iftar dâveti verecek

AKP, Ankara’daki büyükelçilere 16 Eylül Salı günü iftar daveti verecek. AKP Dış İlişkiler Başkanlığı’nın organizasyonunda ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilecek geleneksel iftar yemeği programına, Türkiye’deki büyükelçi ve yabancı misyon şeflerinin yanı sıra, Bakanlar Kurulu ve Dışişleri protokolü de davet edildi.


  AB fırsatı heba edilmesin

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, AB’nin en büyük fırsat olduğunu ve heba edilmemesi gerektiğini kaydetti. Vardan, “Türkiye-AB ilişkileri yeni bir ivme kazanmalıdır. Zayıf ve güçlü yanlarımızı tesbit ederek, müzakerelerde daha hazırlıklı olmalıyız’’ diye konuştu.


  Babacan ve Nalbantyan New York’ta buluşacak

DIŞİŞLERİ Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Ermenistan’ın başkenti Erivan’da Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbantyan ile görüşmesini tamamlamasının ardından, beraberindeki heyetle Türkiye’ye döndü.


  GPRS sistemi, suçlara müdahaleyi hızlandırdı

Denİzlİ Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, yaptıkları analizler doğrultusunda geçen yıllara oranla Denizli’deki suç oranlarında önemli seviyede azalma gördüklerini söyledi.


  Mehmetçiğe termal silâh dürbünü

Son yıllarda önemli silâhlarla donatılan Mehmetçik, Türk savunma şirketiAselsan’ın ürettiği termal silâh dürbünü ile terörle daha etkin mücadele edecek.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır