"Gerçekten" haber verir 11 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ümitler Millîler hedefine ulaştı

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Ümit Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Ermenistan'ı 4-0 yenerek play-off'a gitmeye hak kazanmasıyla ilgili, hedefleri doğrultusundaki ilk adımda, istedikleri yere ulaştıklarını söyledi.

Mahmut Özgener, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın milli takım açısından güzel geçtiğini ifade ederek, ''Güzel goller vardı, iyi oyun vardı. Bizim açımızdan iyi bir sonuç oldu. Hedefe ulaşmaktaki ilk adımı, istediğimiz yerde bitirdik. Play-off'a gitmeye hak kazandık. Cuma günü çekilecek kurada rakibimiz belli olacak. Hedef tabii ki play-off'u geçip, Avrupa Şampiyonası'na katılmak. Bu takımın bunu başaracağının ışığını bu maçta gördüm. İnşallah bu hedefe ulaşacağız'' dedi. Ümit Milli Takım kadrosunun umut verici olduğunu dile getiren Özgener, (A) Milli Takım'ın kaptanı Emre Belözoğlu'na yönelik basında yer alan eleştirilerle ilgili bir soruyu da ''Önemli maçlar öncesi bu tür tartışmaların içine girmememiz lazım. Sonuçta, genç yaştaki Emre'nin de bir insan olduğunu unutmamak lazım. Emre, Türk futboluna çok şeyler verdi'' diye cevapladı.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Ümit Milli Takım'ın golcü oyuncularından Batuhan Karadeniz, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını kaydederek, ''Bu bizim milli görevimiz. Ermenistan'a 2 gol attığım için daha çok mutluyum. Umarım devamını da getiririm'' diye konuştu. Batuhan, attığı röveşata golüyle ilgili bir soruya ''Öyle bir vuruş yapmayı tercih ettim. Demek ki doğru tercih yapmışım'' karşılığını verdi. Milli oyuncu İlhan Parlak da iyi bir oyun sergilediklerini ifade ederek, 'Sonuçta 4-0 galip geldik. 1.5 yıldır çok büyük emek verdik. Gruba iyi başladık, iyi bitirdik. Play-off maçlarında da bu sevinci tekrar yaşamak ve Avrupa Şampiyonası finallerine gitmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

11.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Premier Lig Türkiye'ye geliyor

  Ümitler Millîler hedefine ulaştı

  PEKİN PARALİMPİK OYUNLARI'NDA AZMİN ZAFERİ

  UEFA'dan Çakır, Aydınus ve Dereli'ye görev

  Dünya Offshore yarışması Körfez'de yapılacak

  Yıldız golfçülerin final heyecanı Klassis'te

  Efes, hazırlık maçında Vladivostok'u 96-80 yendi

  F.Bahçe Ülker, İtalya'da Siena'ya 90-77 yenildi

  G.Saray'dan Antalyaspor taraftarına bin 100 koltuk

  Bolu Müftülüğü spor kulübü kurdu

  Ferrereira: Güçlü ve zor bir gruptayız

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır