"Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

“Ben kimim, beni kim dizayn etti?”

Kozmos’un, yani kâinatın sırlarını çözmeye başladılar bilim adamları.. Düşünebiliyor musunuz bu projenin muhteşemliğini? Kâinatın nasıl oluştuğunu bilebilmek çok heyecan verici değil mi?

Düşünmeye çalışın lütfen; 13 milyar yıl önceki o muazzam patlamadan hemen saniyeler sonrası ne oldu? Hangi parçacıklar maddeye kitle kazandırdı? Kâinatın oluşumu nasıl başladı, nasıl genişledi ve nasıl hâlâ genişlemeye devam ediyor?

İnsan kendisini nasıl oluştuğunu da öğrenecek sonunda.. Tanrı’nın bunun nasıl yaptığını bulacak.. Hiçbir şey gizli kalmayacak gelecekte.

Bundan 100 yıl sonra yaşayacak olanlar, bugün bizlerin bilmediği pek çok yeni araç kullanacak.. Bizlerden çok daha bilgili olacaklar.. Belki “başka boyutlarda da yaşamaya başlayacak insanlar. Neden olmasın?” 100 yıl sonra olmazsa 200-300 yıl sonra bu mutlaka olacak. Daha şimdiden bilim dünyası “paralel boyutları konuşuyor..” Bundan en ufak bir şekilde şüphe etmeyin lütfen.. Olacak bunlar..

Acayip heyecanlıyım değerli okurlarım... Şuna inanıyorum ki, bilim dünyasının attığı bu müthiş adım bize sonunda şu soruların da cevabını da getirecek: “Ben kimim? Beni kim böylesine muhteşem bir şekilde dizayn etti?”

Akşam, 11.9.2008

Sedat Sertoğlu

12.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye’nin demokratikleşememe sorunu

  “Ben kimim, beni kim dizayn etti?”

  Hap kadar çocuklara askerlik yaptırıyorlar!

  Bediüzzaman ve Gönenli Hoca

  Yaratıcı Kudrete tanıklık

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır