"Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

ASKON: Aklımızı başımıza alalım

ANADOLU Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, Türkiye’nin genel seçimlerden bu yana suni gündemlerle boşa vakit harcadığını, çok ağır faturalar ödediğini belirterek, “Aklımıza başımıza alalım. Sırtımızdaki borç kamburunu, torunlarımız bile ödeyemeyecek” dedi.


Kredi kartı psikolojiyi bozuyor

GEÇİM sıkıntısında geçici bir rahatlama aracı olarak kullanılan kredi kartları, sonraki süreçte kullanıcılarını zor durumda bırakıyor.

TİSK: Elektrik zammına Çinliler sevinecek

TÜRKİYE İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından yapılan açıklamada, 1 Ekim 2008 tarihinde sanayi elektriği fiyatına yapılması öngörülen b


  ABD’li finans kuruluşlarının durumları düzeliyor

ULUSLARARASI Finans Enstitüsü Başkanı Charles Dallara, ABD’li en büyük finans kuruluşlarının sağlığının düzeldiğini söyledi.


  GÜBRETAŞ denizciliğe de girdi

TÜRKİYE Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinin (TTKKMB) bağlı ortaklığı GÜBRETAŞ, İran’dan sonra yabancı sermayeli ikinci ortaklığını Suudi Arabistan firması ile yaptı. Suudi Arabistan sermayeli NESMA ile Haziran ayında NEGMAR Denizcilik Yatırım AŞ adında lojistik şirketi kuran GÜBRETAŞ, ilk gemisini de aldı.


  Çalık Enerji’ye Antep ve Şanlıurfa’da petrol arama izni

PETROL İşleri Genel Müdürlüğü, Çalık Enerji’ye, Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde dört yıl süre ile petrol araması için dört ayrı ruhsat verdi.


  Çocuklara şarkılarla vergi bilinci

GELİR İdaresi Başkanlığının Vergibilir Projesi kapsamında ilköğretim öğrencilerine yönelik ‘’vergibilir şarkıları’’ hazırlandı.


  Piliç eti 5 YTL’yi aştı

PİLİÇ eti fiyatlarına ortalama yüzde 30 oranında zam yapıldı.


  Unakıtan: Yeni dönemde esnafın vergisini düşüreceğiz!

MALİYE Bakanı Kemal Unakıtan, ‘’3. çeyrekte büyümeyi iyi yerlere getiririz inşallah, yıl sonunda iyi durumda kapatırız’’ dedi.


  Esnaf ve sanatkâra yeni eylem planı

SANAYİ pve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, esnaf ve sanatkârlar için çok önemli bir strateji eylem planı hazırladıklarını bildirdi.


  Kapasite kullanımı da dibe vurdu

İMALAT sanayisinde kapasite kullanım oranı, geçen yılın aynı ayına göre 4,1 puan azalarak yüzde 76,2 seviyesinde gerçekleşti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır