"Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Belçika 1-1'e bayram yaptı

BELÇİKA'NIN en yüksek tirajlı gazetesi HLN, Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. grupta Türkiye ile yaptıkları maçı, ''Türkiye'de az kalsın mucize gerçekleştiriyorduk. Ancak kaza ile ele çarpan top karşılaşmayı beraberlikle sonuçlandırdı'' başlığı ile okuyucularına duyurdu.


Gökdeniz'le kavga etmedim

(A) Milli Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, milli futbolcu Gökdeniz ile kavga ettikleri ve bu yüzden kamptan ayrıldığı iddialarının gerçeği yansıt

Terim: Galibiyet istedik olmadı

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Belçika ile 1-1 berabere kaldıkları 19. Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup maçında Belçika'nın ''antifutbol''


  Emre golü attıktan sonra secdeye gitti

(A) Milli Futbol Takımı'nı, Belçika önünde penaltıdan attığı golle 1-1'lik eşitliğe taşıyan Emre Belözoğlu, 13 maç sonra golle buluştu.


  UEFA'nın yorumu

AVRUPA Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 1-1'lik Belçika maçı ile ilgili olarak ''Emre'nin beraberlik golü, Belçika'ya galibiyet şansı vermedi'' yorumunu yaptı.


  A Millîler gruptan çıkacağımıza inanıyor

BASKETBOL A Milli Takımı oyuncularından Oğuz Savaş, Fransa karşısında sahaya galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Kazanmak için çıktık ve kazandık.


  İspanya grubumuzda 6 puanla lider oldu

FUTBOLDA 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta, 2. maçlar da tamamlanırken, 2. maçlar sonunda İspanya, 2 galibiyet ve 6 puanla zirveye oturdu.


  Porto F.Bahçe maçına 40 bin taraftar bekliyor

PORTEKİZ basını, Şampiyonlar Ligi'nde G grubunda 17 Eylül çarşamba günü oynanacak Porto-Fenerbahçe maçında Porto kulübünün 40 bin taraftar beklediğini yazdı.


  Hiç hoş olmadı

Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde Türkiye-Belçika maçında iki teknik adamın birbirlerine karşı hiç hoş olmayan tartışmaları karşılaşmanın önüne geçti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır