"Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

DARBE İNSANLIK SUÇUDUR

12 Eylül askerî müdahalesinin yıldönümü sebebiyle Bilgi Üniversitesinde kurulan “Vicdan Mahkemesi”nde verilen kararda, “sanıkların, 12 Eylül’de askerî müdahale yaparak, anayasayı ihlâl etme suçunu işledikleri” belirtildi. “Sanıkların insanlığa karşı suç işledikleri” ifade edilen kararda, onlara verilebilecek en büyük cezanın demokratik bir anayasa yapmak olduğu bildirildi.


27 MAYIS VE 12 MART'TAN SONRA 3. KARA SAYFA

12 Eylül darbesinin 28. yıldönümünde MAZLUMDER İstanbul Şubesinin yaptığı açıklamada, namlularını siyasî iradeye, halka, aydına ve muhalif olan herkes

ABD savaş gemisinin Montrö turu

ABD savaş gemisi “USS Mc Faul-74”, Karadeniz’e açılmak için Çanakkale Boğazından ikinci kez geçti. Möntrö Anlaşmasına göre, Karadeniz’e kıyısı olmayan


  400 Yıllık Ramazan geleneği

RAMAZANIN simgesi haline gelen ve minarelerin arasına yağ kandilleri asılmasıyla başlayan mahya geleneği, günümüzde de devam ettirilmeye çalışılıyor.


  Mehmet Ağar taburcu oldu

İSTANBUL'DA, önceki gün akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, taburcu edildi.


  Su zengini de, fakiri de değiliz

ÇEVRE ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, ‘’Su zengini değiliz, ama su fakiri de değiliz. Suyumuz akıllı şekilde yönetildiği zaman bize yeter’’ dedi.


  Sanayicinin elektrik zammı tepkisi

ATATÜRK Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (ASAD) Başkanı Bayram Talay, doğal gaz ve özellikle elektrik zamlarının sanayicileri zor durumda bıraktığını kaydetti.


  Sağlık Bakanlığı, okulları yakından denetleyecek

SAĞLIK Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, okullar ve benzeri yerlerde öğrenci sağlığının korunması amacıyla bir genelge yayımladı.


  Ya her şey normal gitmezse?

DEVLET Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Haydar Koçaker, ‘’her şeyin normal gitmesi halinde 2050 yılına kadar su problemi yaşamayacağımızı sistemin ona göre yapılandırıldığını söyleyebiliriz’’ dedi.


  DLH, doğuya üç yeni havaalanı yapacak

DEMİRYOLLARI, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı (DLH) Genel Müdürlüğü, Hakkâri Yüksekova, Şırnak ve Iğdır’a havaalanı yapılması ve Ağrı Havaalanının büyütülmesi işlerinin 2009 yatırım programına alınması için Yüksek Planlama Kurulu’na (YPK) başvuruda bulundu.


  Sonbaharda bol yağış müjdesi

EKİM ve Kasım aylarında kuzey kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, güney ve iç kesimlerde ise mevsim normallerinde yağış bekleniyor.


  Şahin: Kimseye özel muamele yok

ADALET Bakanı Mehmet Ali Şahin, Bakanlık olarak kimseye özel muamele yapmadıklarını belirtti.


  Gurbetçi 30 yıldır alışamadı

FIRAT Üniversitesi (FÜ) İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yağbasan tarafından Almanya’nın çeşitli şehirlerinde büyük çoğunluğu 30 yıldan fazla bu ülkede yaşayan 420 Türk’e uygulanan ankette, vatandaşların hala uyum sorunu yaşadıkları belirlendi.


  Yeni metro vagonları hatta indirilmeye başlandı

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesince yapım çalışmaları devam eden Taksim-Şişhane-4. Levent-Darüşşafaka hattında çalışacak metro vagonlarından üçü raylara indirilmeye başlandı.


  Kırıkkale’de “bomba var” yazılı paket paniği

KIRIKKALE'DE sabah saatlerinde bir parfümeri mağazasının kapısının önüne bırakılan ve üzerinde “bomba var” yazılı küçük paket boş çıktı.


  BTC Boru Hattı'ndaki arıza giderildi

BAKÜ-TİFLİS-CEYHAN (BTC) Ham Petrol Boru Hattı’nın Sivas’ın Altınyayla ilçesindeki 4 numaralı pompa istasyonunda meydana gelen teknik arıza giderildi.


  Yüksekova’da terörist cenazesi gerginliği

HAKKÂRİ'NİN Yüksekova ilçesinde bir grup, terör örgütü PKK mensubu yabancı uyruklu bir teröriste ait cenazenin İran’a götürülmesine izin verilmediği iddiasıyla gösteri yaptı.


  Yayladağı kırsalında 17 kaçak yakaland

HAT AY'IN Yayladağı ilçesinde, yasa dışı yollardan yurda giriş yapan 17 kaçak yakalandı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır