"Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İhracatçı KOBİ’lere faizsiz destek kredisi

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, ihracatçı KOBİ’lere ‘’sıfır’’ faizli ihracat destek kredisi kullandıracak. Kredi, 100 bin dolara kadar 6 ay vadeli, vade sonunda def'aten ödemeli, sıfır faizli ihracat kredisi şeklinde olacak.


Rekabet gücünün artması öncelikli hedef olmalı

GAZİANTEP Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Başkanı Yaşar Erturhan, ihracatçı KOBİ’lerin sektörel bazda rekabet gücünün arttırılmasının Türkiye ekonomi

Kavun ve karpuz tarlada çürüyor

Muğla’da alıcı bulamayan üreticiler kavun ve karpuzu tarlada çürümeye bıraktı. Sezon başında üreticisine yüksek fiyatı ile kazandıran kavun ve karpuz


  Isparta, 4 milyon dolarlık çiçek satacak

KESME çiçekçilik sektörüne 2000 yılında 20 dekarla giren Isparta bu yıl 4 milyon dolar gelir bekliyor.


  Doğrudan yabancı sermaye girişinde azalma

TÜRKİYE'YE net doğrudan uluslararası yatırım girişi, bu yıl Ocak-Temmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 35,5 oranında azalarak 9 milyar 358 milyon dolar oldu.


  Bank Asya’dan iki günde 18 yeni şube

BANK Asya iki gün içinde açtığı 18 yeni şube ile toplam şube sayısını 142’ye yükseltti. Bank Asya’dan yapılan yazılı açıklamada, bankanın 7’si İstanbul’da 11’i Anadolu’nun farklı il ve ilçelerinde olmak üzere toplam 18 yeni şube açarak faaliyet alanını genişlettiği, böylece Bank Asya’nın toplam şube sayısını 142’ye ulaştırdığı ifade edildi.


  Millî Eğitim Bakanlığı, gıda mühendisi istihdam etmeli

GIDA Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Mehmet Akif Şen, öğrencilerin daha iyi yemek hizmet alması için Millî Eğitim Bakanlığı’nın, Gıda Mühendisi istihdam etmesi gerektiğini söyledi.


  TESK: AB müktesebatı esnaf için de olmalı

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ‘’AB müktesebatı esnaf ve sanatkârlar için de olmalıdır’’ dedi.


  Suriye ile ticaret hacmi 2 milyar dolara ulaşacak

SURİYE-TÜRKİYE İş Adamları Meclis Başkanı Bahaa Aldin Hasan, 2008 yılı sonunda iki ülke arasındaki ticaret hacminin 2 milyar dolara ulaşmasını beklediklerini söyledi.


  ASKON Hindistan’lı öğrencileri ağırladı

ANADOLU Aslanları işadamları Derneği (ASKON), Hindistan Ulusal Planlama Enstitüsü öğrencilerinden 100 kişilik bir grubu Genel Merkezinde ağırladı.


  Dünya, Türk şirketlerine ve geleceğine güveniyor

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya’da Türkiye’nin özel sektörüne ve geleceğine olan güvenin hala çok yüksek olduğunu söyledi.


  Ülker’den, Damla Sakızlı bayram şekeri

ÜLKER Gallery, geleneksel lezzet damla sakızını bayram şekeriyle buluşturdu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır