"Gerçekten" haber verir 14 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Camiler kitap okunan mekânlar olsun

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Camilerin sadece namaz kılınan yerler değil, birer sosyalleşme mekânı olmasını istediklerini kaydederek, “Camiler, sosyal ve kültürel mekânlar haline gelmelidir. İnsanların gelip camide kitap alıp okuyup teslim ettikten sonra başka bir kitap alabilmesini istiyoruz.” dedi.



İstanbul’da, her semte bir sahne

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, amaçlarının İstanbul’un her semtine bir tiyatro sahnesi kazandırmak olduğunu bildirdi.



Tarihî ahşap binalar restore ediliyor

TEKİRDAĞ’DA tarihî ahşap binalar restore ediliyor. Tekirdağ İl Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Tekirdağ’da yaklaşık 300 tescilli tarihî ahşap yapı bulunduğunu söyledi.



DVD’deyim Hacıcavcav

ABD’DE faaliyet gösteren Türk Kültür Vakfı’nca yürütülen ‘’Geleneksel Türk Gölge Tiyatrosu: Karagöz’’ projesi kapsamında hayali Metin Özlen’in icra ettiği 20 geleneksel Karagöz oyunu 5 DVD’lik set halinde yayımlandı.



Burnumuzun dibine sırtımızı dönmüşüz

YÖNETMEN Hüseyin Karabey, Kazakistan ve diğer Orta Asya ülkeleriyle daha yakın ilişkiler kurulmasının büyük önem taşıdığını belirterek, “Burnumuzun dibine sırtımızı dönmüş gibiyiz, halbuki paylaşacağımız birçok ortak nokta var” dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır