"Gerçekten" haber verir 15 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Deniz Feneri: Soruşturma ve denetime açığız

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Engin Yılmaz, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kendileri hakkında inceleme başlattığına yönelik haberlerle ilgili soruşturma ve denetimlere hazır olduklarını ve kendilerine güvendiklerini belirtti.


ERDOĞAN-DOĞAN KAVGASININ ARKASINDA NE VAR?

Bizde medya devlet rantıyla zenginleşmek isterken, siyaset de icraatlarının abartılarak propagandasının yapılmasını ister. Hiçbiri bu yapıyı değiştirm

Erdoğan: İcraatlarımızla Atatürkçüyüz

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kısa bir süre önce İstanbul’da metrobüsün Avcılar’dan Zincirlikuyu’ya kadar geldiğini hatırlatarak


  Bardakoğlu: Bu yıl hac kontenjanı artacak

DİYANET İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, ’’Bu yıl hac kontenjanı artacak. Belli bir miktar daha artacak. Rakam bilmiyoruz ama hac kontenjanın bu yıl belli bir miktar daha artacağına olan inancımız tamdır" dedi.


  Soylu: Türkiye, rantiye ülkesi haline geldi

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’Türkiye, faiz cenneti, sıcak para cenneti ve rantiyecilerin ülkesi haline gelmiştir’’ dedi.


  Siyaset dünyası Söğüt’te buluştu

727. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri, siyasilerin ve vatandaşların katılımıyla Söğüt Hükümet Konağı Meydanı’ndaki yürüyüşle başladı. Şenliklere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Baykal, MHP Genel Başkanı Bahçeli, DSP Genel Başkanı Sezer, BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, Bakanlar ve milletvekilleri katıldı.


  Mısır ve Türkiye arasında daha çok işbirliği mutabakatı

TÜRKİYE ile Mısır, ikili, bölgesel ve iki ülkeyi yakından ilgilendiren uluslararası konularda daha yoğun istişare ve işbirliği yapma kararı aldı.


  Medeniyetler savaşı, cehaletin bir savaşı

DEVLET Bakanı Mehmet Aydın, geçmişte ve günümüzde “medeniyetler savaşı” olarak adlandırılan çatışmaların, aslında “cehaletin bir savaşı” olduğunu söyledi.


  THY uçağı tehlike atlattı

İSTANBUL-Adana seferini yapan Türk Hava Yollarına ait uçağın ön tarafına kuş çarptı. Uçak, kokpitte açılan delik sebebiyle tehlike atlattı.


  Gaziantep'te ev çöktü: 2 ölü, 3 yaralı

GAZİANTEP'TE şiddetli yağmur sebebiyle çöktüğü belirtilen toprak evdeki 2 çocuk öldü, 1 kadın ve 2 çocuk yaralandı.


  Camiler bilgi ve okuma merkezi olmalı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, ‘’İslâm kültüründe ve medeniyetinde kitap, çok merkezi bir konumdadır. İslâm medeniyeti bir bilgi medeniyetidir’’ dedi.


  Ramazan ayında kan bağışı düşüyor

ADANA’DA Ramazanda kan bağışı sayısında önemli düşüş yaşandığı, stoklarda azalma olduğu bildirildi.


  Kaymakamın lojmanı soyuldu

GİRESUN'UN Espiye İlçe Kaymakamı Metin Borazan’ın lojmanından para, tabanca ve bilgisayar çalındı.


  Düğün hazırlıklarına kaldığı yerden devam

RAMAZAN ayı sebebiyle düğünlerini 9 gün olması beklenen bayram tatiline erteleyen çiftlerin hazırlıkları hızlandı.


  Deprem eğitim tırı Çankırı’da

ARAMA Kurtarma Derneği ile Türkiye Vodafone Vakfı tarafından hazırlanan Deprem Eğitim Tır’ı Çankırı’ya geldi. Türkiye’nin bir çok ilini gezen ve 81 ili dolaşacak olan tır, Çankırı Belediyesi yanındaki alanda Çankırılılarla buluştu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır