"Gerçekten" haber verir 15 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Rusya’da uçak düştü

Ural Dağlarındaki Perm şehri yakınlarında Rus havayolu şirketi Aeroflot’a ait Boeing-737 tipi uçak düştü. Rusya Âcil Durumlar Bakanlığı, düşen uçaktaki 5 kişilik mürettebatla birlikte 88 kişinin öldüğünü, yolcular arasında biri bebek 7 çocuğun bulunduğunu açıkladı.


Nato: Soğuk savaşa dönmek istemiyoruz

NATO Askerî Komitesi Başkanı İtalyan Amiral Giampaolo Di Paola, Rusya ile NATO arasındaki ilişkilerin zaman içinde gelişeceğine inandığını belirterek,

Ike her şeyi savuruyor

ABD’NİN Texas eyaletinde Meksika Körfezi kıyılarını vuran şiddetli Ike kasırgası, kıyıya ulaştığı yer olan Galveston’da ve kıyının biraz içinde buluna


  Irak, ABD ve İran’la yeni tur yapmak istiyor

IRAK Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, ülkesinin İran ve ABD ile yeni tur görüşmelere hazır olduğunu bildirdi. Bir güvenlik toplantısı için İsviçre’nin Cenevre şehrinde bulunan Zebari, yeni tur görüşmelerin düzenlenip düzenlenemeyeceğini anlamak için taraflarla temasa geçtiklerini belirtti.


  Washington Post : Kürtler, Saddam’ın yaptığını yapıyor

ABD'DE yayımlanan Washington Post gazetesi, Iraklı Kürtler’in, kendi bölgelerinin güneyinde yer alan ve ağırlıkla Arapların yaşadığı oldukça geniş bir alanı silahlı güç göndererek denetim altına aldığını ve bu durumun, gerginliğe yol açtığını yazdı.


  Çin'deki toprak kaydı: 254 ölü

ÇİN'İN kuzeyindeki bir köyde, geçen Pazartesi meydana gelen toprak kaymasında ölenlerin sayısı 254’e yükseldi.


  Rusya: İran’a dokundurtmam

RUSYA Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, nükleer programı sebebiyle İran’a karşı atılacak herhangi tek taraflı bir adıma ve askerî çözüme karşı olduklarını söyledi.


  Türkmenistan’da çatışmada 20 polis öldü

TÜRKMENİSTAN'IN başşehri Aşkabat’ta radikal militanlarla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı, 20 polisin öldüğü iddia edildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır