"Gerçekten" haber verir 21 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

FACİADAN DÖNÜLDÜ

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında delinmiş ve batmak üzere bir lastik botta bulunan 3’ü çocuk, 5’i kadın, yabancı uyruklu 36 kaçak, sahil güvenlik ekibi tarafından kurtarıldı. Karaya çıkarılarak güvenlik güçlerine teslim edilen 31 Filistin, 4 Burma ve 1 Afganistan uyruklunun Yunanistan’a kaçmak istedikleri belirlendi. Yabancı uyruklu kaçakların, işlemleri tamamlandıktan sonra sınırdışı edilecekleri öğrenildi.


TALİM VE TERBİYE KURULU AÇIKLAMA YAPTI

Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, İlköğretim 8. sınıf ''İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük'' ders kitabında Türkiye Cumhuriyeti D

ABD RAPORU: Başörtüsü yasağı sürüyor

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan yıllık Uluslararası Dinî Özgürlükler raporunda Türkiye’de devletin, İslâmî ve diğer dinî gruplara bazı k


  Netleşmeli

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Deniz Feneri ile tartışmaların bazı anayasal kurumları içine alması sizi rahatsız ediyor mu?” sorusunu cevaplandırırken, “Bütün bunların netleşmesi gerekir. Türkiye’de mahkemeler vardır, savcılar vardır. Şüphelerin giderilmesi gerekir. Kimse suçlu ilân edilemez “ dedi.


  ŞENER ERUYGUR HÂLÂ YOĞUN BAKIMDA

KOCAELİ Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi gören Ergenekon tutuklusu emekli Orgeneral Şener Eruygur’un hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.


  BBP bürosuna taşlı saldırı

BÜYÜK Birlik Partisi’nin (BBP) Ankara Batıkent’teki bürosuna yapılan taşlı saldırıda, büronun camları kırıldı.


  Çelik: Yardımseverlik duygusu krizi engelledi

MİLLî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Türk insanının yardımseverlik duygusunun, 2001 ekonomik krizinde Türkiye’nin Arjantin’den de kötü duruma gelmesini önlediğini söyledi.


  Batan gemideki arama çalışmaları sona erdi

BandIrma açıklarında 6 gün önce batan “Hayat N” adlı Ro-Ro gemisinde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları sona erdirildi.


  Hatay’da askeri araç devrildi: 5 yaralı

Hatay’da askeri aracın devrilmesi sonucu 4’ü asker 5 kişi yaralandı.


  İhale yolsuzluğunda 21 tutuklama

DİyarbakIr’da, askeri ihalelerde haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan, aralarında subay ve astsubayların da bulunduğu 21 kişi tutuklandı.


  Kayseri Belediye Başkanı Özhaseki, zehirlendi

Kayserİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ‘’şiddetli besin zehirlenmesi’’ teşhisiyle tedavi altına alındı.


  Van’da 3 güvenlik görevlisi yaralandı

Güvenlİk güçlerinin, Van’ın Çatak ilçesi dağlık arazi kesiminde dün saat 04.30’da yaptığı operasyonda, teröristlerce tuzaklanmış patlayıcı maddenin patlaması sonucu 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi.


  Toptan: Mektubuma cevap bekliyorum

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Mecliste grubu bulunan siyasi partilere uzlaşma komisyonu kurulması için yazdığı mektuba ilişkin, “Şu ana kadar MHP ve AK Parti uzlaşma komisyonu için 8 ismi başkanlığımıza bildirmiş bulunmaktadır.


  Şeker hastaları için eğitim

ŞEKER hastalığı konusunda toplumsal bilincin arttırılması amacıyla Sağlık Bakanlığının desteğiyle hekimler, sağlık personeli, hasta ve yakınlarına yönelik Türkiye Diyabet Kontrol Projesi yürütülecek.


  Cezaevinde Ramazan coşkusu

“BU Ramazan’da Bayrampaşa Cezaevi’ndeyiz” sloganıyla yola çıkan Bayrampaşa Belediyesi, bir zamanlar ölüm oruçlarının tutulduğu Bayrampaşa Cezaevi’ni iftar evine dönüştürdü.


  İstanbul’daki Antalyalılar iftarda buluştu

İSTANBUL'DAKİ Antalyalılar, Antalya Öğretim ve Eğitim Vakfı’nın (Antalya Vakfı) İstanbul Laleli Crown Plaza Old City Otel’de düzenledeği geleneksel iftar sofrası programında biraraya gelerek hasret giderdi.


  Yağışlı hava geliyor

YURDUN batı kesimlerinin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır