"Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Şekerin yüzde 80'i, Ramazan Bayramında satılıyor

BAYRAMLIK şekerin yüzde 80’i Ramazan Bayramı’nda satılırken, çikolata satışları 3, şekerleme satışları da 4 kat artıyor.


Türkiye yatırım liginde 6 sıra yükseldi

BİRLEŞMİŞ Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü (UNCTAD) tarafından yayınlanan Dünya Yatırım Raporunda Türkiye, en fazla uluslararası doğrudan yatırım

Enerji KİT’leri borçlarını ödemek için anlaştı

ENERJİ kamu iktisadi teşebbüsleri (KİT) arasında, birbirlerine ve üçüncü şahıslara olan ödemelerinin kanuni ve sözleşmelerinde öngörülen vadelerde yap


  Tezgâhlara ‘güvenilir’ ürünler gelecek

TARIM ve Köyişleri Bakanlığının pilot 10 ilde başlattığı ‘’Güvenilir Üretici Projesi’’nde, standartlara uygun üretim yapan çiftçilerin ürününün, barkotla piyasaya sunulacağı bildirildi.


  ABD’nin en büyük korkusu

ABD'DE yaşanan finans krizi ülke imajına büyük darbe vurdu. Güveni yeniden tesis etmeye çalışan ABD, en çok yabancı ilgisinin sönmesinden korkuyor.


  İş bulmayı değil, iş kurmayı destekliyorlar

KOSGEB Samsun Sanayi ve Ticaret Odası (STSO) ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin işbirliği ile kurulan Samsun Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde (TEKMER) geliştirilen projelerde, firmalara yeni açılımlar sağlanırken, yeni iş alanları da oluşturmak amaçlanıyor.


  Hattat Holding’ten gıda yardımı

HATTAT Holding Hema Endüstri A.Ş yaklaşan Ramazan bayramı öncesi bin 800 çalışanına ve il genelinde belirlenen ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtımı yaptı.


  İstikbal’den yüzde 40 indirimli kampanya

MOBİLYA sektörünün lider markası İstikbal, evlerini yenilemek isteyenler için yüzde 40’a varan indirimlerin sunulduğu 2 ay ödeme ertelemeli kampanyasını başlattı.


  Aydınlı’dan giyinen Audi kazanacak

PİERRE Cardin, Cacharel, US Polo Assn ve Becon Berlin markalarının sahibi Aydınlı Grup, müşterilerine otomobil hediye ediyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır