"Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Sedyeyle gitti, yürüyerek çıktı

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulan emekli Orgeneral Hurşit Tolon hastaneye kaldırıldı. Ambulanstan sedyeyle indirilen Tolon, muayene edildikten sonra hastane girişinden yürüyerek çıktı. Avukatı, Tolon'un sağlık sorunları olduğunu, tutuksuz yargılanması için tahliye talebinde bulunacaklarını söyledi.


Özdabak’ın davası yarın

ÇİZERİMİZ İbrahim Özdabak hakkında, gazetemizde yayınlanan bir karikatüründen dolayı, “neşren hakaret”i düzenleyen 125. maddeden açılan dâvâ yarın gör

Metrobüste yangın çıktı, can kaybı yok

BAKIRKÖY'DE yaklaşık 200 yolcu olan metrobüste çıkan yangın maddi hasara yol açtı.


  Türk-İş’te yolsuzluğa karşı “Etik Kurul”

TÜRK-İŞ, bazı sendikalarda gündeme gelen usulsüzlük iddiaları sebebiyle “Etik Kurul” oluşturulması için çalışma başlattı.


  AB, Türkiye’nin yararına

İSVEÇ Meclisindeki Çevre Partisi’nin Türk asıllı milletvekili Mehmet Kaplan, AB’nin, Türkiye’nin yararına bir oluşum olduğunu söyledi.


  Türkiye -AB KİK Eşbaşkanlığı'na Kudatgobilik seçildi

TÜRKİYE İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Kudatgobilik, Türkiye-AB Karma İstişare Komisyonu (KİK) Eşbaşkanlığı’na seçildi.


  Sağlık Bakanlığı 246 diş tabibi alacak

SAĞLIK Bakanlığı, Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine tabi sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere kurayla 246 diş tabibi alacak.


  Bütün dokunulmazlıklar kalkmalı

TBMM Başkanı Köksal Toptan, dokunulmazlık denildiği zaman herkesin milletvekili dokunulmazlığı üzerinde tartışma yaptığını belirterek, “Keşke Türkiye dokunulmazlıkların tümünü masaya yatırarak, herkesi, şahsen beni de öteden beri rahatsız eden bu dokunulmazlıklara çare bulabilse. Milletvekillerine de dokunulabilmeli, ama bir memura da, hakime de, bir öğretim üyesine dokunulmalı” dedi.


  Meclisin ilk işi tezkere

1 Ekim’de, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün konuşmasıyla açılacak olan Mecliste, 8 Ekim Çarşamba günü Irak’ın kuzeyine sınırötesi operasyon için hükümete verilen yetkinin, 17 Ekim 2008 tarihinden itibaren bir yıl uzatılmasını öngören Başbakanlık Tezkeresi görüşülecek.


  ŞANLIURFA’DA BEDİÜZZAMAN MEVLİDİ

ŞanlIurfa’da başta Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (a.s.m) ve bütün peygamberler olmak üzere vefatının 48.yılı münasebetiyle Bediüzzaman Said Nursi ve manevi şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere Ramazanın 25. gecesine rastlayan Perşembe akşamı yatsı namazından sonra Şanlıurfa Dergah Camii’nde Mevlid-i Şerif ve Hatim okunacak.


  Vatandaş valiye bağırabilmeli

Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, ilde sorunları olan vatandaşların kendisiyle 24 saat irtibat kurması gerektiğini belirterek, “Derdini valiye söylesin. Gerekirse derdini söylerken de bağırıp çağırmalı ki, ‘Ben gittim, valiye derdimi anlattım, biraz da bağırdım çağırdım’ diyebilsin. İnsan bunu görürse mutlu olur, haz duyar” diye konuştu.


  Herşeyi konuşabilen,herşeyin üstesinden gelebilir

Almanya’nIn Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Klemens Semtner ve eşi Behforus Semtner-Bahadori’nin onuruna, Ankara’dan ayrılacak olmaları nedeniyle veda resepsiyonu verildi.


  Menderes’in köyüne“Demokrasi Müzesi” talebi

ESKİ Başbakanlardan Adnan Menderes’in Aydın’ın Çakırbeyli köyündeki çiftlik evinin ‘’Demokrasi Müzesi’’ haline getirilmesi isteniyor.


  Avcı: Rum tarafı samimî değil

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı, AB’nin gücünü arkasına alarak müzakere sürecini uzatma ve takvimlendirmeme girişimlerinde bulunan Kıbrıs Rum yönetiminin çözüm konusunda ‘’samimi olmadığını’’ söyledi.


  Zorunlu eğitimde 9 yıl hazırlığı

MİLLÎ Eğitim Bakanlığı (MEB), 2009-2010 yılından itibaren, okul öncesinde pilot olarak ‘’zorunlu eğitime’’ geçmeyi planlıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır