"Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Londra’nın evsizleri Ramazan’da doydu

Mübarek ay Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtmak adına genç İngiliz Müslümanlar Londra’da yaşayan kimsesiz ve evsizlerle birlikte iftar ediyorlar.


Galler’de ilk iftar gönülleri buluşturdu

BATI İngiltere’de bulunan ve özerk bölge olarak adlandırılabilecek Galler’de ilk kez Ramazan vesilesiyle iftar programı düzenlendi.

Obama arayı açtı

ABD'DE ABC televizyonuyla Washington Post gazetesinin düzenlediği ortak ankette, ülkede derinleşen finans krizinden dolayı iktidardaki Cumhuriyetçi Pa


  Ahmedinejad: Amerikan imparatorluğunun sonu yakın

İRAN Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, ülkesinin barışçı amaçlı nükleer güce sahip olma hakkının bulunduğunu ve bazı ‘’kabadayı’’ ülkelerin bu haklarını engelleme çabalarına direneceklerini söyledi.


  Japonya’da Taro Aso dönemi

JAPONYA'DA muhafazakâr Taro Aso, bir yıl iktidarda kaldıktan sonra görevinden ayrılan Yasuo Fukuda’nın yerine başbakan seçildi.


  Harem’de yıkım devam ediyor

İLGİLİ makamlar tarafından alınan karar doğrultusunda yıkılacak yerler, Haremeyn-i Şerifeyn’i genişletme projesine dâhilinde yapılacak.


  Rusya Abhazya’da 3 üs kuracak

GÜRCİSTAN'DAN tek yanlı bağımsızlığını ilan eden ve Rusya tarafından tanınan Abhazya’nın lideri Sergey Bağapş, ‘’Rusya’nın, topraklarında üç askeri üs kuracağını’’ belirtti.


  FBI’dan batık şirketlere yolsuzluk soruşturması

ABD'DE Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ülkedeki ekonomik krizin derinleşmesine yol açan dört büyük batık finans şirketi hakkında yolsuzluk soruşturması başlattı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır