"Gerçekten" haber verir 08 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İngilizler bozguncu

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, savaşın kazanılamayacağını düşünen Afganistan’daki İngiliz yetkilileri “bozgunculuk” yapmakla suçladı. İngiliz komutan Tuğgeneral Mark Carleton-Smith, bir gazeteye yaptığı açıklamada, Taliban’a karşı verilen savaşın kazanılamayacağını söylemişti.


Lübnan ile İsrail arasında yemek savaşı

Lübnan ile İsrail arasında bu kez “yemek savaşı” patlak verecek.

Sakıncalı roman satışa sunuldu

Hz. Muhammed ile eşi Ayşe’nin hayatının anlatıldığı “Medine’nin Mücehveri” adlı sakıncalı kitap, kitabın İngiliz yayıncısının saldırıya uğramasının ar


  Hristofyas, 1960 devletini canlandırmak istiyor

KIBRIS Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas, iki günlük ziyaret için geldiği Bulgaristan’da yerli ve yabancı gazetecilerle çalışma kahvaltısında bir araya geldi.


  Tarihî Oş şehrinde deprem

KIrgIzİstan’da 5 Ekimde meydana gelen depremde ölenlerin sayısının 74 olduğu bildirildi.


  Azerbaycan’da seçim havası yok

Azerbaycan’da 15 Ekimde yapılacak cumhurbaşkanı seçimlerine yaklaşık bir hafta kalmasına rağmen, Bakü başta olmak üzere ülke genelinde seçim atmosferi görülmüyor.


  Lavrov: Ermenistan yalnızlığını kırmak istiyor

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ermeni işgali altındaki Yukarı Karabağ ile ilgili sorunun çözülmesi durumunda Ermenistan’ın Türkiye üzerinden dünyaya açılabileceğini belirterek, ‘’Yukarı Karabağ sorunu nedeniyle ambargo altında bulunan Ermenistan, güç şartlar içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak istiyor’’ dedi.


  ABD-Irak güvenlik anlaşması eli kulağında

Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, ABD-Irak güvenlik anlaşmasına varılmasına çok yakın olduklarını, ancak son engellerin aşılabilmesi için “cesur siyasi kararlar” gerektiğini söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır