"Gerçekten" haber verir 08 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ertuğrul Sağlam istifa etti

Başarılarımızın yanında başarısızlıklarımız da oldu.

Ertuğrul'dan “sağlam” istifa

GÖREVİNDEN istifa ettiğini açıklayan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam şu şekilde konuştu: “2007-2008 döneminde Yıldırım Demirören yönetimi tarafından göreve getirildim. Bir taraftan rakiplerimizle mücadele ederken içeride de önümüze çıkarılan sorunlarla mücade etmek zorunda kaldık. Sezon başında çok alternatifli çok geniş bir kadro oluşturduk. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik.

6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ile 14 puanla 3’üncü sıradayız. Metalist karşısında aldığımız 4-1’lik mağlubiyet ve UEFA kupasına veda etmemiz bizi derinden yaraladı. Camiadan ve taraftarlardan özür diliyorum. Bu ifadeleri takımın çıkacağı maç nedeniyle erteledik. Onursal Başkanım Süleyman Seba’ya çok teşekkür ediyorum. Benim Beşiktaş’a gelişlerim de gidişlerim de olaylı oldu. Ben hep Beşiktaşlı duruşumu korudum. Geldiğim günden beri hep yıpratılmaya çalışıldım. Biz sevinirken üzüldüler, üzülürken sevindiler. Biz görev bilincimizi takındık ve mücadele ettik. Bugün Beşiktaş’ta kalırsam şampiyonluğa kesinlikle inanan biriydim. Ancak son günlerde yapılanları asla hazmedemiyorum.

Ben görevdeyken başka bir teknik adamla görüşülmesi kabul edilecek bir şey değildir. Benim yüzüme karşı bu görüşme olmadı deseler de bu inandırıcı değildir. Kendime olan saygım Beşiktaş’a olan sevgim ve Türk antrenörlerin saygınlığı için görevimden istifa ediyorum. Dün ben görevdeyken çeşitli isimlerle temasta bulunanlar o görüşmelerini artık istedikleri gibi yapabilirler. Beni tanıyanlar iyi bilirler. Vefayı da ahde vefayı da çok iyi bilirim. Beni Ertuğrul Sağlam yapan Beşiktaştır. İstifa etmeyerek tazminat peşinde koşanlardan olmak bana yakışmaz.”

SİNAN ENGİN DE GİDİCİ

Öte yandan Menajer Sinan Engin’in de görevinden istifa ettiği belirtiliyor ancak bir belirsizlik var. Yönetimin, Engin istifa etse dahi istifasını kabul etmeyeceği belirtiliyor.

08.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Ertuğrul Sağlam istifa etti

  G.Saray’a UEFA’da zorlu rakipler çıktı

  Aldığımız galibiyetler, şampiyonluğun habercisi

  Turgay Demirel, aday adayı oldu

  İngiliz kulüplerinin sahipleri yabancı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır