"Gerçekten" haber verir 14 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Halil seçim malzemesi oldu

HALTER Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, ''Halen aktif olan bir sporcu, federasyon başkan adayı ile seçim gezilerine gidiyor.


UEFA obeziteye savaş açtı

AVRUPA Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ve Dünya Kalp Federasyonu, sağlıklı nesiller yetiştirmek ve obeziteye savaş açmak amacıyla, ''Gol Atmak İç

Kocaelispor icra kıskacında

KOCAELİ 1. İcra Müdürlüğünce Kocaelispor Kulübü aleyhinde borçlar nedeniyle başlatılan icra takibi sonucunda, geçen sezon alınan Bank Asya 1. Lig şamp


  Ümit Millî Takımı Belarus önünde final bileti arıyor

ÜMİT Milli Takımımız, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri PlayOff ilk maçında 1-0 mağlup ettiği Belarus ile rövanş maçında bu akşam karşı karşıya gelecek.


  TOKİ, Sivasspor'a modern bir stat yapacak

SİVASSPOR'UN maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun yerine başka bir alana TOKİ tarafından modern bir stadyum yapılması için çalışma başlatıldı.


  Hasan Doğan Ampute Futbol Turnuvasında final günü

MERHUM Futbol Federasyonu Eski Başkanı Hasan Doğan anısına düzenlenen Ampute Futbol Turnuvası'nın finalinde, Karagücü Spor Kulübü ile Gençlerbirliği Spor Kulübü karşı karşıya gelecek.


  Hamilton, Massa'yı kasti çarpmakla suçladı

FORMULA 1 takımlarından McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, Pazar günkü Japonya Grand Prix'sinde, Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın kendisine ''kasten'' çarptığını öne sürdü.


  Türkiye Kupasında gruplar Cuma günü belli oluyor

2009 Sezonu Fortis Türkiye Kupası Grup Maçları kura çekimi 17 Ekim 2008 Cuma günü saat 11.00'de Ataköy Olimpiyat Evi'nde yapılacak.


  F.Bahçe'de sakat futbolcular kontrolden geçirildi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.


  Futbol Federasyonu'na sponsor desteği artıyor

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, federasyonun sponsor gelirlerini yıllık 40 milyon YTL'ye yükselttiğini belirterek, ''Geçen yılın aynı döneminde bu rakamın 15 milyon YTL olduğunu söylersek, gelişimi daha net ortaya koyabiliriz.


  MAÇ SONUNDA KAVGA

Zonguldak Deplasmanlı Süper Lig'de mücadele eden Devrek Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Karadenizspor'u 2-1 mağlup etti.


  Mustafa Denizli

Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe bakmak lazım. Tamam, Ertuğrul Sağlam beyefendi bir insan, herkesin takdirini kazanmış bir futbol adamıdır.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır