"Gerçekten" haber verir 14 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Mustafa Denizli

Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe bakmak lazım. Tamam, Ertuğrul Sağlam beyefendi bir insan, herkesin takdirini kazanmış bir futbol adamıdır.

Fakat kabul edelim ki, teknik direktör olarak şu veya bu sebeple Beşiktaş da başarılı olamadı.

Yönetimin şık olmayan teşebbüslerine karşılık, kendinden bekleneni yapıp biraz da geç istifa eden Ertuğrul Sağlam, bir anlamda Beşiktaş yönetimini de zor durumda bıraktı. Zira sezon içinde teknik direktör bulmak ve başarılı olmak oldukça zordu. Hele hele Türkiye ve Türk futboluna yabancı bir teknik direktörle başarı neredeyse imkansızdı. Tek amacı lig şampiyonluğu olan bir takım için bulunacak en iyi isim Mustafa Denizli idi. İşte Başkan Yıldırım Demirören’in hiç zaman kaybetmeden milli maç arasını en iyi değerlendirerek Mustafa Denizli ile anlaşması bu bakımdan oldukça isabetli olmuştur.

Daha önce iki büyük kulüpte şampiyonluk yaşamış kariyeri belli bir teknik adam olan Mustafa Denizli için de Beşiktaş bir şans olmuştur. Daha şimdiden 3 büyük kulüpte teknik direktörlük yapma ünvanını elde den Denizli, Beşiktaş’ı da şampiyon yaparsa, 3 büyük kulüpte şampiyonluk yaşamış tek teknik adam olacak.

Beşiktaş camiası tek yürek olarak M ustafa Denizli’ye destek olmalı, Onun Beşiktaşlılığından şüphesi olanlara bir hatırlatma: “Denizli, Beşiktaş’la ilgili yayın yapan Serencebey Gazetesi’nin Ağustos sayısında yer alan röportajında, Beşiktaşlı olduğunun hatırlatılması üzerine, ‘’Ben, ‘manyak’ seviyesinde bir Beşiktaşlıydım’’ diye konuştu.

Beşiktaşlı olmasına rağmen, siyah-beyazlı kulüpte neden forma giymediği sorusuna Mustafa Denizli, ‘’Beşiktaş’a 78 yıl her transfer döneminde geldim gittim, olmadı. Sonra Galatasaray’a geldim, orada devam ettim. Fenerbahçe hiç hesapta olmayan, aklımın ucundan bile geçmeyen bir çalışmaydı. Yani bana en yakın yer Beşiktaş’tı ama olmadı’’ diye cevap verdi.

Geç geldin, hoş geldin Mustafa Denizli.

NADİ AKSOY

14.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Halil seçim malzemesi oldu

  UEFA obeziteye savaş açtı

  Kocaelispor icra kıskacında

  Skibbe: Türkiye'de herşey çok farklı

  Ümit Millî Takımı Belarus önünde final bileti arıyor

  TOKİ, Sivasspor'a modern bir stat yapacak

  Hasan Doğan Ampute Futbol Turnuvasında final günü

  Hamilton, Massa'yı kasti çarpmakla suçladı

  Türkiye Kupasında gruplar Cuma günü belli oluyor

  F.Bahçe'de sakat futbolcular kontrolden geçirildi

  Futbol Federasyonu'na sponsor desteği artıyor

  MAÇ SONUNDA KAVGA

  Mustafa Denizli

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır