"Gerçekten" haber verir 18 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Gözler yurtdışından gelecek parada

YURT dışında parası olanların, bu paraları ‘’sorgulamama güvencesi’’ kapsamında Türkiye’ye getirmeleri sırasında gelecek paraya, yatırılacak alana göre 3 farklı kesinti uygulanacak. Güvencede herhangi bir limit bulunmayacak, parası olanlara bildirim için 3 aylık bir süre verilecek.



İhracatta büyüme umudu kalmadı

TÜRK Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Mustafa Koç, finansal krizi derinlemesine yaşayan Türkiye ihracat pazarlarındaki büyümenin, muhtemelen sıfıra yakın düzeyde gerçekleşebileceğini belirtti.



Her bebek, 7 bin dolar borçla doğuyor

BAĞIMSIZ Bağımsız Eğitimciler Sendikasının (BES), Türkiye’nin toplam borç stokunu baz alarak yaptığı hesaplamaya göre, Türkiye’de her bebek 7 bin 13 dolar borçla doğuyor.



BP Türkiye'de değişim

BP Türkiye ülke başkanlığı görevine, BP Arama ve Üretim Türkiye Direktörü Can H. Suphi’nin getirildiği bildirildi.



Kuveyt Türk hız kesmiyor

YILIN ilk çeyreğinde 10 yeni şubesini hizmete açan Kuveyt Türk, yılın ikinci yarısından itibaren planladığı 15 yeni şubesini daha hizmete açarak, 2008 şubeleşme hedefini gerçekleştirdi.



Amasra, Hema ile hayat buluyor

TÜRKİYE'NİN en büyük maden projesinde emin adımlarla ilerleyen Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş, Bartın ve ilçesi Amasra’da, ekonomiye kazandırdıkları katma değer ile esnafın ve halkın takdirini kazanıyor.



EKOYAK MAX ile yakıt tasarrufunda yeni boyut!

EKOYAK, 2000 yılından bu yana faaliyet gösterdiği yakıt tasarruf sistemleri sektöründe yeni ürünü EKOYAK MAX ile Türkiye’de bugüne kadar ulaşılmış resmen tescilli en yüksek tasarruf değeri olan yüzde 18’e ulaştı.



Türk-Avrasya İş Konseyleri Genel Kurulu yapıldı

DIŞ Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) çatısı altında faaliyet gösteren ve Türkiye ile BDT ülkeleri arasındaki ikili ilişkileri ve işbirliğini artırmada önemli rol oynayan Türk-Avrasya İş Konseyleri, 14 Ekim 2008 tarihinde Genel Kurulunu topladı.



Esnaf, krize karşı sigortadır

KIRKLARELİ Valisi Hüseyin Avni Coş ‘’esnaf ve zanaatkârlarımız, şu anda dünyayı etkileyen krize karşı ekonominin sigortasıdır’’ dedi.



İspanya ile ticaretimiz arttı

İSPANYA Sanayi Ticaret ve Turizm Bakanlığına bağlı Dış Ticaret Enstitüsünce, bu ülkede yatırım yapmak isteyen Türk iş adamları ve firmalarına yönelik hazırlanan ticaret portalının tanıtımı yapıldı.



Tarıma dayalı OSB'ler kurulabilecek

TBMM Genel Kurulunda, Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısının ilk 6 maddesi kabul edildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır