"Gerçekten" haber verir 19 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Sami Yen'de derbi günü

GALATASARAY İLE TRABZONSPOR BUGÜN 103. DERBİYİ OYNAYACAK. İKİ TAKIM ARASINDA BUGÜNE KADAR YAPILAN MAÇLARDAN 46'SINI GALATASARAY, 33'ÜNÜ TRABZONSPOR KAZANIRKEN, 23 MAÇ İSE BERABERE BİTTİ. LİGDEKİ 68 MAÇTA DA SARI-KIRMIZILILAR 30, BORDO-MAVİLİLER 21 GALİBİYET ALDI. TRABZONSPOR, İSTANBUL'DAKİ 34 LİG MAÇINDA GALATASARAY'I SADECE 7 DEFA YENERKEN, ''CİM BOM'' İSE BORDO-MAVİLİLERİ 18 KEZ MAĞLUP ETTİ.

SÜPER Ligde Galatasaray ile lig lideri Trabzonspor, bugün yapacakları lig maçıyla birlikte tarihte 103. kez karşı karşıya gelecek. Son karşılaşmasında Bursaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmekten kurtulamayan ve oynadığı futbolla eleştirilerin hedefi olan sarı-kırmızlı ekip, Trabzonspor'u mağlup ederek hem puan farkını azaltmayı hem de taraftarını yeniden mutlu etmeyi planlıyor. Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Emre Güngör, Orkun, Uğur, Mehmet Topal, Linderoth, Barış ve Serkan Çalık'ın sakatlıkları sürerken, son yapılan antrenmanda sakatlanan Hasan'ın durumu ise bugün netlik kazanacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

103. DEFA KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

İki ekip arasında bugüne kadar yapılan 102 karşılaşmanın 46'sını Galatasaray, 33'ünü Trabzonspor kazanırken, 23 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere yapılan toplam 102 maçta, Galatasaray 129, Trabzonspor ise 110 kez gol sevinci yaşadı.

LİGDE DE GALATASARAY ÖNDE

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde Trabzonspor'un 9 farkla önünde bulunuyor. Ligde yapılan 68 karşılaşmanın 30'unu ''Cim Bom'' kazanırken, 21 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu. 17 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray toplam 84, Trabzonspor ise 74 gol attı. İki takım arasında ligde geçen sezon yapılan maçları Galatasaray, Trabzon ve İstanbul'da 1-0'lık skorlarla kazandı.

İSTANBUL'DAKİ LİG MAÇLARI

İki ekip arasında İstanbul'da yapılan lig karşılaşmalarında Galatasaray, galibiyet sayısında rakibine büyük üstünlük kurdu. Trabzonspor, İstanbul'daki 34 maçta Galatasaray'ı yalnızca 7 kez yenerken, ''Cim Bom'' ise bordo-mavilileri 18 kez mağlup etmeyi başardı. İstanbul'daki 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray'ın İstanbul'daki 44 golüne karşılık, Trabzonspor 34 gol kaydetti.

19.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Eleştiriler Fatih Terim'i istifa noktasına getirdi

  Voleybol Federasyonu'nda ‘garip’ hırsızlık

  Beşiktaş, Mustafa Denizli ile bugün ‘siftah’ yapıyor

  Sami Yen'de derbi günü

  Ürdün-Filistin maçını Cüneyt Çakır yönetecek

  Gönüllü atletler Avrasya Maratonu'nda koşacak

  Abdi İpekçi'de bugün Harlem şov var

  F.Bahçe Ülker'in Avrupa sınavı yarın başlıyor

  İzmir'li bayan judocular Bakü'de 3 madalya kazandı

  Tokat'ta şimdiden F.Bahçe heyecanı yaşanıyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır