"Gerçekten" haber verir 20 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

F.BAHÇE'DE GÖZLER ARSENAL'E ÇEVRİLDİ

SÜPER Lig'in 7. haftasında, önceki gün deplasmanda Kocaelispor'u 3-2 yenen Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 21 Ekim Salı günü İngiltere'nin Arsenal takımıyla sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, teknik direktör Luis Aragones, maçta ilk 11'de oynayan futbolcularla sahada yarım saat süren bir toplantı yaptı. İspanyol teknik adamın toplantısının ardından maçta oynayan futbolcular, yenileme idmanı yaptı. Aragones ise idmanda bir süre Roberto Carlos ile baş başa görüştü.

GÖKHAN YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi olan Gökhan Gönül'ün, Arsenal maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. Antrenmanda kondisyoner Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı özel çalışan Gökhan'ın, bugünkü antrenmanda yer alması halinde, maçta oynayıp oynamayacağına Aragones'in karar vereceği ifade edildi. Kocaelispor maçında sağ ayak bileği burkulan Önder'in ise tesislerde tedavi olduğu, bu futbolcunun da Arsenal maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi. Omuzunda hafif bir sorun olan Kazım ise yenileme çalışmasına katıldı. Sakatlığı bulunan Emre ile grip olan Tümer'in ise salonda çalıştığı kaydedildi.

BALLI: ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

İdari Menajer Volkan Ballı, Kocaelispor karşısında alınan 3-2'lik galibiyetin, futbolcuların öz güveni açısından önemli bir galibiyet olduğunu söyledi. Antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Ballı, sezon başından beri sakatlıklarla uğraştıklarını ifade ederek, ''Kocaelispor galibiyeti futbolcuların öz güveni açısından önemli bir galibiyet oldu. Türkiye Ligi'nin de ne kadar zorlu olduğunu görüyoruz. İnşallah bu galibiyet bizim için iyi bir başlangıç olur. Arsenal maçında da iyi bir sonuç alıp, taraftarımızı sevindirmek istiyoruz'' dedi. Kocaelispor maçının devre arasında herkesin birbirini motive ettiğini kaydeden Volkan Ballı, ''Devre arasında hoca da konuştu, oyuncular da kendi aralarında konuşarak birbirlerini motive etti. Böyle arka arkaya gelen yenilgilerden sonra takımın üzerinde stres vardı. Devre arasında herkes birbirini uyandırdı'' şeklinde konuştu.

20.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Arsenal affetmez

  F.Bahçe alarm veriyor

  F.BAHÇE'DE GÖZLER ARSENAL'E ÇEVRİLDİ

  Vural: Hakem 40 saniyede işi bitirdi

  Semih, Aragones'e bir nefes verdi

  F.Bahçe Ülker TAU ile bugün deplasmanda karşılaşıyor

  Sağlam: Yırtdışından 4-5 kulüpten teklif aldım

  Formula 1'de Hamilton şampiyonluğa çok yakın

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır