"Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Tasarruflu lamba satışları arttı

ELEKTRİK fiyatlarına kademeli olarak zam yapılması sonucu, elektrik tasarrufu sağlayan ampullerin satışının önemli oranda arttığı bildirildi.

Tasarruflu ampul satıcısı Veysel Bulu, yaptığı açıklamada, elektrik fiyatlarına yapılan zamlardan sonra vatandaşın bu tür ampullere büyük ilgi göstermeye başladığını ve tasarruflu ampul satışlarının önemli oranda arttığını kaydetti. Bulu, tasarruflu ampullerin, hem daha fazla ışık verdiğini, hem de dışarı fazla ısı yaydıkları için daha çevreci olduğunu belirterek, şunları söyledi: ‘’Artık evlerde ve iş yerlerinde akkor flamalı lambalar yerine, elektronik kontaklı tasarruf ampulleri kullanılıyor. Elektrik fiyatlarına zam yapılmasıyla birlikte, tasarruflu ampul satışlarımız giderek artmaya başladı. İki ay önce günde 30 ile 50 adet tasarruflu ampul satarken, şimdi günde 250 ile 300 adet tasarruflu ampul satıyoruz. Bazı kamu kuruluşları da bizden toplu halde tasarruflu ampul satın alıyor.’’ Bulu, bazı firmaların tasarruflu ampul satışlarını artırmak için fiyatlarda indirim yaptığını da kaydederek, ‘’Biz bir markanın 3 değişik tipteki ampulünü 10 YTL’den satıyoruz. İndirimli satışlar büyük ilgi görüyor’’ diye konuştu.

23.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Enerjide dışa bağımlılık riski

  Doğalgaz hâlâ en ucuzu

  Hasat dönemi geldi, traktöre yine de ilgi yok

  Jeotermal kaynakta Avrupa birincisiyiz

  Tasarruflu lamba satışları arttı

  ABD’de yatırım yapmanın tam zamanı

  Türkiye’de cep telefonu sayısı 90 milyonu aştı

  Çiftçiye kuraklık desteği

  Dolar hız kesmiyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır