"Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

ABD’de yatırım yapmanın tam zamanı

DIŞ Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Dinçer, içinde Türk–Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanı Haluk bulunulan uluslararası ortamda ABD’de yatırım yapmanın, özellikle likidite fazlası olan firmalar için çok önemli bir iş fırsatı doğurduğunu kaydetti.

TAİK tarafından düzenlenen “Amerika’ya Yatırım Yapın (Invest in America)” konulu seminerin açılışında konuşan Dinçer, Invest in America programının, Amerikan hükümetinin, ABD’ye gelecek dış yatırımları desteklemek için kullandığı en önemli mekanizma olduğunu belirtti. Dinçer, küresel finans krizini herkesin ilgiyle izlediğini ve gelen haberlerin “hiç de sevindirici” olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Fakat gönülden inanıyorum ki, içinde bulunduğumuz uluslararası ortamda, ABD’ye yatırım yapmak, özellikle likidite fazlası olan firmalar için, çok önemli bir iş fırsatı doğurmaktadır. Türkiye, artık tam anlamıyla dünya ekonomisinin bir parçası olmuştur. Tabii ki bu çok kolay olmayacaktır. Fakat Albert Einstein’in de dediği gibi, zorluğun ortasında fırsat yatar.”

23.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Enerjide dışa bağımlılık riski

  Doğalgaz hâlâ en ucuzu

  Hasat dönemi geldi, traktöre yine de ilgi yok

  Jeotermal kaynakta Avrupa birincisiyiz

  Tasarruflu lamba satışları arttı

  ABD’de yatırım yapmanın tam zamanı

  Türkiye’de cep telefonu sayısı 90 milyonu aştı

  Çiftçiye kuraklık desteği

  Dolar hız kesmiyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır