"Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

İsrail’e Atatürk büstü ve meydanı

İsrail’in ilk Atatürk Meydanı, ülkenin güneyindeki “Necef’in başkenti” olarak bilinen Ber Şeva’da açılıyor. 200 bin nüfuslu Ber Şeva’da, Mustafa Kemal Atatürk Meydanı ile meydanda Şehitler Anıtının bulunduğu alana yerleştirilecek “Atatürk Büstü” 31 Ekim’de törenle açılacak.


Hindulardan kriz duası

Hindistan’ın doğusunda yüzlerce Hindu, dünyayı sarsan ekonomik krize “ilâhî bir müdahale” dilemek için kendi dinlerine göre bir tören düzenledi. Hindi

Irak, güvenlik anlaşmasında değişiklik istiyor

IRAK hükümeti, ABD ile müzakere ettiği güvenlik anlaşmasında talep ettiği değişiklikler için Washington’dan olumlu cevap bekliyor.


  McCain, Palin’in makyajcısı ve kuaförüne çalışıyor

ABD'DE Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı John McCain’in seçim kampanyası personeli içinde ekim ayının ilk yarısında en fazla para ödenen kişinin, başkan yardımcısı adayı Sarah Palin’in makyajcısı olduğu açıklandı.


  Radikal Hıristiyanlardan Obama’yı yıpratma kampanyası

ABD'DE başkanlık seçimi anketlerinde açık farkla önde giden Demokrat aday Barack Obama’ya karşı çıkan bir radikal Hristiyan grup, Obama’nın başkan seçilmesi durumunda bir dizi felâketin ABD’yi ve dünyayı vuracağını ileri sürdü.


  Chavez, Palin’e çattı

VENEZUELA Devlet Başkanı Hugo Chavez, ABD’nin Cumhuriyetçi başkan yardımcısı adayı Sarah Palin’in, kendisine diktatör derken söylediği sözün anlamını bilmeyen “zavallı bir şey” olduğunu söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır