"Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

McCain, Palin’in makyajcısı ve kuaförüne çalışıyor

ABD'DE Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı John McCain’in seçim kampanyası personeli içinde ekim ayının ilk yarısında en fazla para ödenen kişinin, başkan yardımcısı adayı Sarah Palin’in makyajcısı olduğu açıklandı.

Palin’in kuaförü de, en fazla para ödenenler listesinde dördüncü sırada yer aldı. ABD basınında, kampanya harcama verilerinden yararlanılarak yapılan haberde, kampanya çerçevesinde Palin ile beraber seyahat eden makyajcı Amy Strozzi’ye ekimin ilk yarısında 22 bin 800 dolar ödendiği bildirildi. Cumhuriyetçilerin kampanyasında aynı dönemde ikinci en fazla para alan kişi, 12 bin 500 dolarla McCain’in dış politika başdanışmanı Randy Scheunemann oldu. McCain’in kıdemli halkla ilişkiler danışmanı Nicole Wallace’a da 12 bin dolar ödendi. Listenin dördüncü sırasında Palin’in kuaförü Angela Lew yer aldı. Lew’a da ekimin ilk iki haftası için 10 bin dolar ödendi. Daha önce de, Palin’in kampanyada giydiği elbiselerin bedelinin ve ilgili yan masrafların 150 bin doları bulduğu dile getirilmişti. Bu arada halen Alaska eyaletinin valisi olan Palin, kızkardeşinin olaylı şekilde ayrıldığı eski eşini eyaletin polis gücünden attırma çabasıyla nüfuzunu kullandığı yönünde kendisini suçlayan resmî bir raporla ilgili olarak ifade verdi.

26.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  İsrail’e Atatürk büstü ve meydanı

  Hindulardan kriz duası

  Irak, güvenlik anlaşmasında değişiklik istiyor

  Rafsancani: ABD, Irak’ta atom bombası mı kullandı ?

  McCain, Palin’in makyajcısı ve kuaförüne çalışıyor

  Radikal Hıristiyanlardan Obama’yı yıpratma kampanyası

  Chavez, Palin’e çattı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır