"Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Yüzbinler Avrasya'da buluşuyor

İSTANBUL'DA bu yıl 30. kez düzenlenecek Kıtalararası Avrasya Maratonu, bugün koşulacak. Maraton, Anadolu yakasında Boğaziçi Köprüsü gişelerinin 300 metre gerisinde başlayacak ve bu yıl ilk kez Sultanahmet At Meydanı'nda sona erecek.


Beşiktaş ilk 15 dakikada golü buluyor

TÜRKCELL Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, rakipleri karşısında özellikle maçların ilk 15 dakikalarında gol yollarında etkili bir pe

G.Saray, Eskişehirspor'la 12 yıl sonra karşılaşıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de bugün yapılacak Eskişehirspor-Galatasaray maçıyla birlikte her iki ekip lig tarihinde 12 yıl sonra karşı karşıya gelecek.


  SÜPER LİG'DE BUGÜN


  Polat: Her yıl 20 milyon dolar nakit açık veriyoruz

GALATASARAY Başkanı Adnan Polat, genel kurulda üyelerin önüne getirdikleri kredi anlaşmasının önemine dikkati çekerken, özellikle kulübe ait Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş. şirketlerinin mevcut durumlarının meydana getirdiği sıkıntıya değindi.


  Hertha Berlin, Hakan Balta'yı transfer listesine aldı

ALMANYA'NIN başkenti Berlin'de yayınlanan B.Z gazetesi, 1. lig (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'in, Türk (A) Milli Takımı'nda oynayan Galatasaraylı Hakan Balta'yla ilgilendiğini yazdı.


  Real Madrid kasasına yılda 351 milyon avro koyuyor

İSPANYOL AS gazetesi, İsviçreli Deloitte adlı şirketin açıkladığı rapora göre verdiği haberde, dünyada en fazla yıllık gelir elde eden kulübün 351 milyon Avro ile Real Madrid olduğunu yazdı.


  TOPALOĞLU yeniden Okçuluk Federasyonu başkanı oldu

OKÇULUK Federasyonu'nun 2. olağan genel kurulu yapıldı.


  Mustafa Denizli farkı

Mustafa Denizli yönetiminde 8. haftanın ilk maçında İnönü Stadında yenilgisiz lider olarak çıkan Beşiktaş, daha önceki 3 sezonda da yenildiği Sivasspor karşısında 1 puana razı olmak zorunda kaldı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır