"Gerçekten" haber verir 26 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş ilk 15 dakikada golü buluyor

TÜRKCELL Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, rakipleri karşısında özellikle maçların ilk 15 dakikalarında gol yollarında etkili bir performans sergiliyor.

Ligde namağlup durumda bulunan ve şu ana kadar 18 puan toplayan Beşiktaş, 8 karşılaşmada attığı toplam 15 golün 7'sini, karşılaşmaların ilk 15 dakikaları içinde filelere gönderdi. Şok gollerle rakiplerine üstünlük kuran siyah-beyazlı takım, özellikle son 5 haftada erken gollere imza attı. Bu sezon şu ana kadar yaptığı maçlarda ilk yarılarda attığı golleri ilk 15 dakika içinde bulan ''Kara Kartallar'', bu devrenin sonraki bölümlerinde ise aynı başarıyı gösteremedi ve kalan 8 golü ise ikinci yarılarda kaydetti. Ligde Trabzonspor maçı dışında bütün karşılaşmalarda en az bir kez gol sevinci yaşayan Beşiktaş, ilk 15 dakika içinde gol kaydettiği 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan topladı. Bu sezon gol noktalarında sıkıntı yaşamayan ve genellikle karşılaşmaların ilk 15 dakikası içinde gol sevinci yaşayan siyah-beyazlı ekip, geçen hafta Gençlerbirliği ile yaptığı maçta attığı 3 golü de ilk 13 dakika içinde buldu. Rakibi karşısında daha 3. dakikada 1-0 öne geçen Beşiktaş, hızını kesmedi ve 11 ile 13. dakikalarda rakip filelere iki gol daha attı. Beşiktaş, bu sezon en erken golü ise Gaziantepspor karşısında buldu. Beşiktaş'ın 3-0 galibiyetiyle sona eren mücadelede 2. dakikada Bobo attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

26.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Yüzbinler Avrasya'da buluşuyor

  Beşiktaş ilk 15 dakikada golü buluyor

  G.Saray, Eskişehirspor'la 12 yıl sonra karşılaşıyor

  Trabzon, G.Antep önünde liderlik hesapları yapıyor

  SÜPER LİG'DE BUGÜN

  Polat: Her yıl 20 milyon dolar nakit açık veriyoruz

  Hertha Berlin, Hakan Balta'yı transfer listesine aldı

  Real Madrid kasasına yılda 351 milyon avro koyuyor

  TOPALOĞLU yeniden Okçuluk Federasyonu başkanı oldu

  Mustafa Denizli farkı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır