"Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Parası lâzım değil, ama IMF ile anlaşalım

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, “Bu aşamada, Türkiye Cumhuriyeti olarak bizim IMF’nin parasına ihtiyacımız yok. Ancak, önümüzdeki dönemde neyle karşılaşacağımız konusunda belirsizlikler var, o nedenle herhangi bir şekilde uluslararası piyasalara güven verebilmek açısından birtakım düzenlemelerin yapılmasında biz fayda görüyoruz” dedi.

YILMAZ: IMF'ye ihtiyacımız yok ancak belirsizlik var

MERKEZ Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, “IMF’nin parasına ihtiyacımız yok ancak belirsizlikler var. Piyasalara güven verebilmek için düzenlemeler yapılmasında fayda var” dedi. Türk Lirası tanıtım toplantısı için KKTC’de bulunan Yılmaz, IMF ile ilgili bir soru üzerine “Şu anda ciddî bir dolar likiditesi sorunu yaşıyoruz. Bu sorunun aşılabilmesi için birtakım tedbirlerin alınması mutlaka gerekli. Bu aşamada, IMF’nin parasına ihtiyacımız yok ancak, önümüzdeki dönemde neyle karşılaşacağımız konusunda belirsizlikler var. Uluslar arası piyasalara güven verebilmek açısından bir takım düzenlemelerin yapılmasında biz fayda görüyoruz ama sonuç itibariyle bu, siyasî bir karardır. Hükümetin takdirindedir” dedi.

28.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  2001’e göre fark: Borçlular değişti

  Parası lâzım değil, ama IMF ile anlaşalım

  İZTO: Bankalar agresifleşmesin

  Kiralar bankaya yatacak

  Petrol fiyatları 60 doların altında

  Amerika, faizsiz bankacılığı tartışıyor

  YENİSİAD Ege gezisi

  Renault üretimi durdurdu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır