"Gerçekten" haber verir 29 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Türkiye Finans’tan, KOBİ’lere moral kredisi

TÜRKİYE Finans ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) arasında KOBİ’lere kullandırılmak üzere toplam 200 milyon YTL’lik özel kredi protokolü imzalandı.

Türkiye Finans Genel Müdürü Yunus Nacar, kredileri geri çağırma gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. BTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Türkiye Finans Genel Müdürü Yunus Nacar, bugüne kadar 20 dolayında ticaret ve sanayi odasıyla kredi protokolü imzaladıklarını söyleyerek, “Bursa’da 200 milyon YTL civarında kaynak topladık. Ancak 250 milyon YTL dolayında kaynak kullandıracağız. Bunu Bursa hak ettiği için uyguluyoruz. Kriz ortamında BTSO üyelerine 200 milyon YTL’lik imkânı sunmayı önemli buluyoruz. Kriz ortamlarında rakamlardan ziyade moral çok önemlidir” dedi. Kredileri geri çağırma gibi bir düşüncelerinin olmadığını da vurgulayan Nacar, “Türkiye krize karşı sağlam duruyor. Çünkü geçmişte büyük deneyimler yaşadı. Türk bankalarının yeterlilik oranı şu an yüzde 15 seviyelerindedir. Krizi yenmek elbette kolay değildir. Ancak yönlendirebiliriz. Bahçemizin önüne bir set çekip, suyun yönünü değiştirebiliriz. Devlet sektörü, reel sektör ve bankacılık el ele vermezse krizi aşmamız mümkün değildir” diye konuştu.

29.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Krize zamansız yakalandık

  KRİZ İNSANLIK SUÇU

  Faturayı çalışanlar ödemesin

  AYSO: İşsizlik artacak

  2,5 milyon cep abonesi yer değiştirecek

  Türkiye Finans’tan, KOBİ’lere moral kredisi

  Konukoğlu: Ekonomik kriz, ABD’nin bir oyunu

  Bankalar köpek balığı gibi

  Otomotiv ÖTV indirimi bekliyor

  Un fiyatı artarsa, ekmeğe zam kaçınılmaz

  1 Kasım’da sabit telefonlar susacak

  Ekonomi, 85 yılda 46,5 kat büyüdü

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır