"Gerçekten" haber verir 29 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

YENİ AUDI A3 CABRIO, TÜRKİYE'DE!

Audi'nin lüks kompakt sınıftaki beğenilen modeli A3'ün kumaş tavanlı cabrio versiyonu görenlere parmak ısırtırken, sürenlerin kalp atışını hızlandırıyor.

Öncelikle şunu belirtmek isterim, bu aracı kullanmak isteyen kişilerin kış ayları için ikinci bir araçları olması gerekir. Özellikle cabrio ve kumaş tavanlı modeller daha çok yaz ayları için ideal olmakta. Audi'nin A3 Cabrio modeli, ilk etapta hem manuel hem de S Tronic şanzıman seçeneklerine sahip 1.8 TFSI ve 2.0 TFSI benzinli motorların yanı sıra ve 1.9 TDI (manuel şanzımanla) ve hem manuel hem S Tronic şanzıman seçeneğinin sunulduğu Audi A3 Cabrio'nun anahtar teslim başlangıç fiyatı 44 bin 106 Euro'dan başlıyor.

TASARIMDAKİ DETAYLAR

Yeni Audi A3 Cabrio, mevcut A3 model seçeneklerine göre daha farklı tasarım unsurlarıyla ön plana çıkıyor. Audi modellerinin ortak yüz simgesi olan geniş tek çerçeveli ızgara, yeni A3 Cabrio'da da yer alırken, yeni tip ön far tasarımı ise kendini belli etmeyi başarıyor. İsteğe bağlı xenon plus far sistemiyle de birlikte temin edilebilen ışık şeridi şeklindeki ve beyaz ışık yayan yedi adet diyottan oluşan LED'li gündüz farı tasarımı, markanın artık karakteristik olarak tanımlanan tasarım ögeleri arasında yer alıyor. Bununla birlikte atletik bir profile sahip Audi A3 Cabrio'nun arka far grubunun düz ve geniş lensli yeni tasarımı dikkat çeken bir başka tasarım ayrıntısını temsil ediyor. YILDIZLARIN ALTINDA YOLCULUK Audi A3 Cabrio'nun kimliğinin en belirgin noktası oluşturan katlanabilir kumaş tavan, iki farklı açılma prensibiyle tercih edilebiliyor. Yarı otomatik işleyen kumaş tavanın yanı sıra daha fazla akustik konfor sağlayan tam otomatik tavan seçeneklerinin sunulacağı A3 Cabrio'nun müşterileri, tavan rengi olarak ise siyah, kırmızı ve mavi arasında seçim yapabiliyorlar. Z şeklinde katlanarak bagaj alanında minimum yer kaplayan Audi A3 Cabrio'nun tavanı, geniş ve ısıtmalı arka camıyla da muhtemel arka görüş sorunlarını ortadan kaldırıyor. 30 km/s'e kadar hızlarda açılıp kapatılabilen tavan, şehir trafiğinde de kullanışlılık açısından büyük avantajlar getiriyor. Kabin içinde yer alan tek bir düğme aracılığıyla kontrol edilebilen tavan sistemi, 9 saniyede açılıp kapanma özelliğiyle. İlk etapta sadece önden çekişli olarak üretilen Audi A3 Cabrio'nun kalbinde 1.9 litre TDI 105 HP ve yeni nesil common rail teknolojili 2.0 litre 140 HP'lik turbo dizel motorlara da yer veriliyor. Sadece 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilen 105 HP'lik TDI motor, 100 km'de 5.1 litrelik yakıtla tüketiyor. 2008 yılında 100 adet satış hedefiyle ithal edilen Audi A3 Cabrio'nun anahtar teslim fiyatı 44 bin 106 Euro'dan başlıyor.

ESAD SİVRİ

29.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  YENİ AUDI A3 CABRIO, TÜRKİYE'DE!

  OPEL'İN YENİ YILDIZI SAHNEDE

  Ekim ayında Renault'da takas avantajı

  HYUNDAI İLE DENEME SÜRÜŞÜ YAPTI, i10 KAZANDI

  PEUGEOT'DA EKİM AVANTAJI DEVAM EDİYOR

  Otomatik SX-4 Türkiye'de

  Türk tasarımcı, üniversite öğrencileri ile buluştu

  Blue&Me teknolojili 500 bininci Fiat yollara çıktı!

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır