"Gerçekten" haber verir 29 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

OPEL'İN YENİ YILDIZI SAHNEDE

Nefes kesen tasarım ve öncü teknolojileriyle yeni Opel İnsignia sedan ve hatchback modellerinin uluslar arası lansmanı Salzburg'da gerçekleşti.

2009 yılının Şubat ayının ortalarında İnsignia'nın Türkiye pazarına sunacağı yedi değişik motor seçeneği ve farklı modelleri otomobilseverler için Opel bayiliklerine varmış olacak. Insignia'nın zarif tasarımı, heykeltraşlık sanatıyla Alman değeri buluşması olarak özetlenebilir. Insignia ile birlikte Opel iç mekândan hiçbir ödün vermeden üst-orta sınıf sedan sınıfına spor coupé tasarımını başarılı bir şekilde uyguladı. Bütün bunların yanında İnsignia ekonomik, dinamik, aerodinamik ve akustik özellikleri ile çok etkileyici. Hem hatchback hem de sedan modellerinde tam olarak 4.830 mm uzunluk ve 2.737 mm dingil mesafesi mevcut. Yeni Insignia aynı zamanda Opel'in çok sayıdaki öncü teknolojik yeniliklerinin sahnelendiği bir model. Yeni Opel Eye kamera sistemi yol işaretlerini hem okuyabilmekte, hem de hafızaya alabilmektedir ve bunun yanında istemeden yol dışına doğru giden sürücüleri uyarmaktadır.

29.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  YENİ AUDI A3 CABRIO, TÜRKİYE'DE!

  OPEL'İN YENİ YILDIZI SAHNEDE

  Ekim ayında Renault'da takas avantajı

  HYUNDAI İLE DENEME SÜRÜŞÜ YAPTI, i10 KAZANDI

  PEUGEOT'DA EKİM AVANTAJI DEVAM EDİYOR

  Otomatik SX-4 Türkiye'de

  Türk tasarımcı, üniversite öğrencileri ile buluştu

  Blue&Me teknolojili 500 bininci Fiat yollara çıktı!

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır