"Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Demokratların hedefi engelsiz çoğunluk

ABD’de 4 Kasım'da başkanlık seçiminin yanı sıra yapılacak önemli Kongre seçimlerinde Demokrat Parti, Kongre’nin denetimini “engellenemez şekilde kontrolü altına almak” için çalışıyor.


Suriye’de ABD’ye öfke büyüyor

ABD’nin geçen Pazar günü Suriye-Irak sınırındaki Ebu El Kemal bölgesine yaptığı ve 8 sivili katlettiği hava saldırısına Suriyelilerin tepkisi artıyor.

‘TÜRKİYE, IRAK’TA ABD SONRASINDAN KAYGILI’

Washington Times gazetesi, Türkiye’nin, ABD ile Irak hükümetlerinin sonuçlandırmaya çalıştığı güvenlik anlaşmasıyla ilgili çalışmaları ihtiyatla gözle


  ‘Türkiye artık ABD’nin müttefiki değil’

ABD'DE Merkezi Haber Alma Teşkilatının (CIA) eski üst düzey uzmanlarından ve İslam dünyası üzerine kitaplar yazan Graham Fuller, Türk ve Amerikan dış politikasının Orta Doğu’daki çıkarlarının birbirine uymadığını savundu ve “Türkiye, artık bir Amerikan müttefiki değil” iddiasında bulundu.


  Clinton : Obama ABD’nin geleceği

ESKİ Amerikan başkanlarından Bill Clinton, Barack Obama için, “ABD’nin geleceğini temsil ediyor” dedi.


  Türkiye İsrail’den insansız uçak alıyor

İSRAİL Savunma Bakanı Ehud Barak’ın davetlisi olarak İsrail’e resmi ziyarette bulunan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İsrail’in insansız hava araçlarının ilk ikisini Kasım sonunda Türkiye’ye teslim edeceğini söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır