"Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Faiz düşünce borsalar yükseldi

ABD Merkez Bankasının faizi yüzde 1’e çekmesi, diğer ülkelerin bunu izlemesi borsaları olumlu etkiledi. Yurtiçinde İMKB, dün güne yoğun alımlarla başladı. Dövizde ise yükseliş trendi tersine döndü.



IMF ile ihtiyati stand-by’a doğru

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek, kamu sektörü olarak IMF’nin kaynaklarına ihtiyaç duymayacak bir noktada olduklarını ama yine de çıpa niteliği taşıyacak bir ihtiyati stand-by anlaşmasına ilişkin yapıcı bir yaklaşımları olduğunu bildirdi.



TMO’nun politikası herkesi tedirgin ediyor

Ticaret Borsası olarak üyelerimiz tüccar, sanayici ve esnaftan oluşsa da, üreticilerin yani çiftçilerin ürünleri borsamız satış salonlarında işlem görmesinden, mahsulün alınıp satılmasından dolayı tarım ve hayvancılıkla da bağımız vardır.



Köprü ve otoyolar 2 yıl içinde özelleştirilecek

ÖZELLEŞTİRMEDE gelecek 2 yılda, köprü ve otoyol, Milli Piyango, şeker fabrikaları ve elektrik özelleştirmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülüyor.



3 milyar yoksulla ilgilenilmel

NOBEL barış ödülü sahibi Muhammed Yunus, bugünkü uluslararası malî kriz şartlarında özellikle üç milyar yoksulla ilgilenmek gerektiğini söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır