"Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Kayseri evinde 3 büyüklere yenilmiyor

SON 2 sezonda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a evinde yenilmeyen Kayserispor, bu sezon ligin 2. haftasında konuk ettiği Galatasaray ile golsüz berabere kaldıktan sonra dün ağırladığı Beşiktaş'a da boyun eğmedi.

Sarı-kırmızılı ekibin, ligde ağırlığını hissettirmeye başladığı 2006-2007 sezonunda Galatasaray ile evinde oynadığı maç golsüz eşitlikle tamamlandı. Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Kayserispor, Beşiktaş'ı 3-0 yenerek, İstanbul'a eli boş gönderdi. Ligi 5. sırada bitirdiği geçen sezonda da 3 büyüklere evinde boyun eğmeyen sarı-kırmızılı ekip, renktaşı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmeyi başaran Kayserispor, Beşiktaş'ı da 2-0 yendi. Kayserispor, bu başarısını bu sezon oynadığı 2 maçta da gösterdi. Ligin 2. haftasında konuk ettiği Galatasaray ile golsüz berabere kalan Kayseri ekibi, dün de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Son 4 maçta Kayserispor'a gol atamayan Beşiktaş, bu sezon taşıdığı namağlup unvanını da Kayseri'de bırakmış oldu. Kayserispor, son 2 sezonda konuk ettiği Trabzonspor'u da birer golle yenme başarısı göstermişti.

04.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'da Benfica heyecanı

  Trabzon tekrar lider

  ERSUN YANAL KAZANDIRDI

  Kayseri evinde 3 büyüklere yenilmiyor

  Arsenal maçına İtalyan, Benfica maçına İngiliz hakem

  Yardımlaşma yok

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır