"Gerçekten" haber verir 10 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

CHEVROLETDE CAZİP KAMPANYALAR KASIMDA DEVAM EDİYOR

Chevrolet Captiva 4X4 modeli 69.370 YTL'den başlayan özel Kasım fiyatları ile SUV segmentinin en dikkat çekici fırsatını sunuyor.

Bütün modellerde 150 beygir gücündeki 2.0 dizel motor, otomatik şanzıman, 10 hava yastığı, ESP (Elektronik Stabilite Programı), İniş Kontrol Sistemi, Hidrolik Fren Destek Sistemi, Devrilmeye Karşı Aktif Koruma gibi kapsamlı 4X4 özellikleri, Elektronik Klima, Yol bilgisayarı, Cruise control gibi yüksek konfor özellikleri standart olarak yer alıyor. Captiva'nın 7 koltuk seçeneği segmentte fark oluşturan bir ayrıcalık. LPG dönüşümü programını Türkiye çapında mekanik garanti ile paralel olarak 3 yıl veya 100.000 km kapsamında garanti ile sunan ilk marka Chevrolet, "LPG dönüşüm kiti Chevrolet'den hediye" kampanyasına Kasım ayında da devam ediyor. Chevrolet LPG dönüşümlü modeller günümüz şartlarında yakıt tüketiminde yaklaşık % 35 tasarrufa varan bir ekonomik kazanç sağlıyor. Ayrıca çevre dostu (benzin ve dizele göre daha az karbondioksit salınımı) olmasından dolayı bilinçli tüketiciler için en akıllı seçimlerden biri olma özelliğini koruyor. Ayrıca Chevrolet Aveo ve Lacetti modellerinde 5 yıl ( 3+2 yıl veya 150.000 km) mekanik garanti programı uygulanıyor ve Kasım ayında Aveo ve Lacetti satın alan müşterilere hediye ediliyor. Kasım ayı kampanyalı fiyatları Aveo modellerinde 21.770 YTL'den, Lacetti modellerinde ise 25.060 YTL'den başlıyor.

10.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Arazi gücünü şehir konforunda yaşayın

  CHEVROLETDE CAZİP KAMPANYALAR KASIMDA DEVAM EDİYOR

  HEDEF, TÜRKİYE'DE HER İKİ LASTİKTEN BİRİNİ SATMAK

  HYUNDAI'DEN SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMASI

  "MAZDA İLETİŞİM" İLE 3 YIL ÜCRETSİZ YOL YARDIMI

  SEAT'TAN AVANTAJLI KAMPANYA FIRSATI!

  KIŞA BAKIMLI GİRİN

  NISSAN ALMANIN TAM ZAMANI

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır