"Gerçekten" haber verir 10 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

HEDEF, TÜRKİYE'DE HER İKİ LASTİKTEN BİRİNİ SATMAK

SabancI Holding ve Bridgestone Corporation, Türkiye lastik devi Brisa'nın 20. yıl dönümünde, Brisa'yı dünyanın ilk 10 lastik üreticisi arasına taşıyacaklarını ve Türkiye'de her iki lastikten birini satacaklarını belirtti.

Brisa'nın 20. yılı vesilesiyle 7 Kasım Cuma günü bir basın toplantısı düzenlendi. Sabancı Holding ve Brisa yönetiminin katıldığı toplantıya 20 yıldır uyumla ve başarıyla çalıştıklarını vurgulayan ortaklar, işbirliklerinin geçmişini ve başarı hikâyelerini paylaştı. Güler Sabancı, Brisa'nın 20. yılı hatırasına, Bridgestone CEO'su Shoshi Arakawa'ya Türk geleneksel süsleme san'atı tezhib ve hat san'atı ile yapılan nazar duâsı hediye etti. Güler Sabancı, Arakawa'ya bu hediyeyi verirken nazar duâsının "ortaklığı korumak" amacı taşıdığını açıkladı. Shoshi Arakawa ise Güler Sabancı'ya Japon geleneklerinde savaşçıların giydiği bir miğfer takdim etti. Cesaret ve kurtuluşun sembolü olarak her türlü tehlikeden korunma dileğini temsil eden bu miğfer, Japon kültüründe güzel ve iyi dilekleri temsilen hediye ediliyor. Arakawa Bridgestone Corporation'ın Sabancı Grubu ile olan işbirliğinin ve ortaklığının bundan sonra da gelişmesi dileğiyle bu hediyeyi Sayın Sabancı'ya sunduğunu söyledi.

10.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Arazi gücünü şehir konforunda yaşayın

  CHEVROLETDE CAZİP KAMPANYALAR KASIMDA DEVAM EDİYOR

  HEDEF, TÜRKİYE'DE HER İKİ LASTİKTEN BİRİNİ SATMAK

  HYUNDAI'DEN SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMASI

  "MAZDA İLETİŞİM" İLE 3 YIL ÜCRETSİZ YOL YARDIMI

  SEAT'TAN AVANTAJLI KAMPANYA FIRSATI!

  KIŞA BAKIMLI GİRİN

  NISSAN ALMANIN TAM ZAMANI

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır