"Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Doping testinden kaçış yok


F.Bahçe-Porto biletleri satışa çıktı

AVRUPA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile Portekiz'in Porto takımları arasında 25 Kasım Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak (G)

Türkiye 13. sıradaki yerini korudu

ULUSLARARASI Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), kasım ayı dünya sıralamasını açıkladı. Türkiye, bin 32 puanla 13. sıradaki yerini korudu. 2008 Avru


  Fenerbahçe Ülker averajla lider

BEKO Basketbol Ligi'nde 4. hafta maçları tamamlanırken, Fenerbahçe Ülker, bu haftayı da averajla lider olarak tamamladı.


  Trabzon'un kupada umudu yok


  Alex idmanda fizyoterapist eşliğinde koşuyor

FENERBAHÇE Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen ve İspanyol çalıştırıcının saha içinde yaptığı toplantıyla başlayan antrenmanda, sarı-lacivertliler tempolu koşular yaptı. Sadece koşuyla geçen çalışmada, Aragones futbolcularını oldukça yordu. Yüksek tempodan etkilenen Burak, bir ara koşuyu bırakıp yüzünü yıkayıp normale döndükten sonra tekrar koşuya devam etti. Antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Guiza ile Tümer katılmazken, boğaz enfeksiyonu olan kaleci Volkan ve hafif sakatlığı bulunan Can da antrenmanda yer almadı. Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Alex, çalışmada takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.


  G.Saray kupada bugün Kayserispor'la oynuyor

FORTİS Türkiye Kupası (B) Grubu'ndaki ikinci maçında bugün Kayserispor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Ali Sami Yen Stadında saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Lig TV karşılaşmayı naklen yayınlayacak. Lig'de aldığı 4-1'lik Fenerbahçe yenilgisi sonrası büyük moral bozukluğu yaşayan sarı-kırmızılı ekip, seyircisi önünde Kayserispor'u yenerek hem moral kazanmayı hem de gruptaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Bu maç öncesi sarı-kırmızılı ekipte, elmacık kemiğinden operasyon geçiren Servet ile sakatlıkları devam eden Linderoth, Barış, Serkan Çalık ve Hasan Şaş eksikler arasında yer alırken, bel ağrıları bulunması nedeniyle dinledirilen Lincoln'ün durumuna tekrar bakılacak.


  DİYARBAKIRSPOR COŞTU, SAKARYASPOR'DA HÜSRAN


  F.Bahçe Ülker İpekçi'de Sloven Union'u ağırlıyor

FENERBAHÇE Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (C) Grubu 4. maçında bugün İstanbul'da, Slovenya temsilcisi Union Olimpija ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.15'de başlayacak. Grupta geride kalan 3'er maç sonrası 2 galibiyet ve 1 yenilgisi bulunan Fenerbahçe Ülker averajla 3. sırada yer alırken, henüz galibiyeti olmayan Slovenya temsilcisi ise 6. ve son sırada bulunuyor. Fenerbahçe Ülker'in Sırp antrenörü Boğdan Tanjevic, Avrupa Liginde 3 maçta 2 galibiyet alarak grupta iddialı bir duruma geldiklerini ve bugünkü maçı da kazanarak yollarına devam edeceklerini söyledi.


  Melih Gökçek, "Futbol Meslek Okulu" sözü verdi

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da bin 200 kişilik futbol okulu kuracağını söyledi. Havaalanı yolu üzerinde bulunan Sarayköy Ankaraspor Tesisleri içinde yer alacak okulda sadece ve sadece futbol eğitimi verileceğini belirten Gökçek, ''İddia ediyorum, Türkiye'nin futbolcusunun yüzde 50'si yüzde 60'ı buradan yetişecek. Burası tam bir futbol fabrikası olacak'' diye konuştu. Gökçek, bir dönem daha seçilmesi durumunda Futbol Meslek Okulu'nun yanına 1200 kişilik de yurt yaptıracağını da kaydetti.


  Real Madrid kupada 3. lig takımına elendi


  Süper Ligde en kıdemli teknik adam Bülent Uygun

SİVASSPOR'UN, ''Asker Bülent'' lakaplı teknik direktörü Bülent Uygun, aldığı başarılı sonuçların yanı sıra ligde en kıdemli teknik adam olma unvanını da elinde bulunduruyor. Süper Lig'de 9. haftaya kadar yaşanan teknik direktör kıyımları spor kamuoyunda tepkilere neden olurken, son iki sezonun flaş takımı Sivasspor'u çalıştıran Bülent Uygun'un yanı sıra Abdullah Avcı ve Tolunay Kafkas, uzun görev süreleriyle dikkat çekiyorlar. Süper Lig'de 66 maçta takımının başarısı için çaba sarf eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, şu anda aynı takımda en uzun süre görev yapan teknik adam olma özelliğini taşıyor. Uygun, kırmızı-beyazlı takımla birlikte Fortis Türkiye Kupası'nda 7, İnter Toto Kupası'nda da 4 karşılaşmaya çıktı.


  Bursa-Beşiktaş maçının gerginliği devam ediyor

nBURSASPOR Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın, ''Bursaspor'a dostluk elimizi uzatıyoruz'' yönündeki sözleri üzerine, ''Beşiktaş Kulübü keşke dostluk elini geçen sezon Adana'da oynadığımız maçta uzatsaydı. Şimdi daha rahat ortam olurdu'' dedi.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır