"Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

Sağlıklı iletişimin ilk şartı, muhatabın iyi anlaşılması

EĞİTİM uzmanı Hüseyin Gökhan, insanlar arasında sağlıklı bir iletişimin ilk şartının muhatabın iyi anlaşılmasından geçtiğini belirterek, muhatabını iyi anlamayan bir kişinin hiçbir meseleyi iyi anlatamayacağını söyledi.

Yeni Asya Sürekli Eğitim Merkezinin (YASEM) eğitim faaliyetleri devam ediyor. YASEM’in bu hafta başında Salı günü düzenlediği “Rehberlik-Hizmet Elemanları Eğitim Semineri” Yeni Asya Vakfı’nda gerçekleştirildi.

Vakıf çalışanları ve hizmet gönüllülerinin hazır bulunduğu seminere eğitmen olarak katılan Hüseyin Gökhan, insan ilişkilerinde doğru davranış tekniklerinin önemine dikkat çekti. Olumlu ve pozitif davranışların insanları etkilediğini vurgulayan Gökhan, insanlar arasında sağlam ve sağlıklı bir iletişimin kurulabilmesi için ilk önce muhatabın ve onun ihtiyaçlarının iyi anlaşılması gerektiğini söyledi. Günlük hayatın içerisinde herkesin bir şekilde “satış” yaptığını belirten Gökhan, “Hizmet elemanları da fikir satar. Sizin ne sattığınızdan daha önemli olan şey, muhatabınızın neye ihtiyacı var. Bunu anlayıp muhatabınızın ihtiyaç duyduğu şeyleri verirseniz hem siz, hem de muhatabınız mutlu olacaktır. Bu da gördüğünüz hizmette büyük yarar sağlayacaktır” diye konuştu.

Samimî bir atmosferde gerçekleşen seminerin ilk bölümü soru cevap bölümüyle tamamlanırken, öğleden sonraki bölümünde problem çözmeye yönelik atölye çalışması gerçekleştirildi. Seminer sonunda katılımcılara YASEM katılım sertifikaları verildi.

YASEM Koordinatörü Mustafa Gökmen, eğitimin ömür boyu süren bir faaliyet olduğunu belirterek, Kurban Bayramı’ndan sonraki süreçte gerçekleştirmek üzere farklı konularda birçok eğitim programı planladıklarını söyledi. Gökmen, planlanan bu programların biraz da gelecek taleplere göre şekilleneceğini belirterek, Yeni Asya okurlarının eğitime yönelik her türlü tekliflerine açık olduklarını söyledi.

İstanbul / Yeni Asya

28.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Karatay yeniden açılıyor

  Sağlıklı iletişimin ilk şartı, muhatabın iyi anlaşılması

  Kriz, müziği de vurdu

  Denizli, Kadıköy'deki derbide Rüştü ve Nobre'ye güveniyor

  LİDER TRABZON KAYSERİ ÖNÜNDE 3 PUAN ARIYOR

  VOLEYBOLDA TELEKOM'DAN DEV TRANSFER

  ADAM ÖLDÜREN ÇİNLİ FUTBOLCUYA İDAM CEZASI

  KAKA İNGİLTERE'DE OYNAMAK İSTİYOR

  Fenerbahçe'de Emre sevinci

  Mehmet 21, Hidayet 12 sayı potaya bıraktı

  Efes 2. turu zora soktu

  HAKEME YİNE DAYAK

  AROMA 2008 ŞAMPİYONU

  İspanya basını: En kötü Volkan

  Rumlar Şampiyonlar Ligi maçında propaganda yaptı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır