"Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

Denizli, Kadıköy'deki derbide Rüştü ve Nobre'ye güveniyor

TÜRKCELL Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 29 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maç öncesi Beşiktaş, Fenerbahçe'yi eski silahlarıyla vurmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, Kadıköy'deki derbide, geçmişte sarı-lacivertli kulüpte de görev yapan eski teknik direktörü Mustafa Denizli'nin deneyimiyle, önceki yıllarda Fenerbahçe forması giyen Rüştü Reçber ve Mert Nobre'nin üstün form grafiklerine güveniyor. Mustafa Denizli, 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında görev yaptığı Fenerbahçe'nin başında 2000-2001 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. 2001-2002 sezonunun ortalarında sarı-lacivertli kulüple yolları ayrılan deneyimli teknik adam, Beşiktaş'ın başında, eski takımına karşı cumartesi günü ilk kez Kadıköy'de sahaya çıkacak olmanın tatlı heyecanı içinde.

RÜŞTÜ'NÜN HEYECANI

Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Rüştü Reçber için de cumartesi günkü derbi özel bir anlam ifade ediyor. Rüştü, yıllarca formasını giydiği eski takımı Fenerbahçe'ye karşı, Beşiktaş formasıyla ilk kez Kadıköy'de maça çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Siyah-beyazlı kulüpte 2. sezonunun geçiren Rüştü, geçen sezon başında Fenerbahçe'ye karşı Almanya'daki TFF Süper Kupa maçında sakatlığı nedeniyle oynayamazken, Kadıköy'deki lig maçında ise Hakan'ın yedeği olarak kulübede oturmuştu. Rüştü, BJK İnönü Stadı'ndaki lig maçında ise görev yapmıştı. Son maçlarda yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Rüştü, takımın oynadığı son 2 lig karşılaşmasında Bursaspor ve Eskişehirspor'dan gol yemedi.

GOL UMUDU MERT NOBRE

Beşiktaş'ın Kadıköy'deki derbide gol yollarında en güvendiği isimlerin başında ise yine eski bir Fenerbahçeli Mert Nobre geliyor. Bu sezon ligde attığı 6 golle takımının en golcü futbolcusu olan Brezilya asıllı futbolcu, derbide de Fenerbahçe filelerini havalandırmayı amaçlıyor. Siyah-beyazlı kulüpteki 3. sezonunu geçiren Nobre'nin, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı daha önce bir golü bulunuyor.

28.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Karatay yeniden açılıyor

  Sağlıklı iletişimin ilk şartı, muhatabın iyi anlaşılması

  Kriz, müziği de vurdu

  Denizli, Kadıköy'deki derbide Rüştü ve Nobre'ye güveniyor

  LİDER TRABZON KAYSERİ ÖNÜNDE 3 PUAN ARIYOR

  VOLEYBOLDA TELEKOM'DAN DEV TRANSFER

  ADAM ÖLDÜREN ÇİNLİ FUTBOLCUYA İDAM CEZASI

  KAKA İNGİLTERE'DE OYNAMAK İSTİYOR

  Fenerbahçe'de Emre sevinci

  Mehmet 21, Hidayet 12 sayı potaya bıraktı

  Efes 2. turu zora soktu

  HAKEME YİNE DAYAK

  AROMA 2008 ŞAMPİYONU

  İspanya basını: En kötü Volkan

  Rumlar Şampiyonlar Ligi maçında propaganda yaptı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır