"Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Kadıköy'de devlerin günü

TURKCELL SÜPER LİG'DE FENERBAHÇE İLE BEŞİKTAŞ BUGÜN KADIKÖY'DE KARŞI KARŞIYA GELECEK. ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI'NDA SAAT 19.00'DA BAŞLAYACAK DEV MAÇI HAKEM BÜNYAMİN GEZER YÖNETECEK. LİGDE 20 PUANLA 6. SIRADA YER ALAN SARI-LACİVERTLİLER, SEYİRCİSİ ÖNÜNDE OYNAYACAĞI DERBİDEN 3 PUANLA AYRILIP, ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR. DERBİYE FENERBAHÇE'YE ORANLA DAHA RAHAT ÇIKACAK OLAN BEŞİKTAŞ İSE KADIKÖY'DE KAZANARAK, ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA AVANTAJ YAKALAMAK AMACINDA.


F.Bahçe'de 4, Beşiktaş'ta 3 futbolcu ceza sınırında

FENERBAHÇE Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbi öncesinde Fenerbahçe'de 4, Beşiktaş'ta ise 3 futbolcu sarı kart cezası tehlikesiyle karşı karşıya. Sarı-

Derbide 2 bin 650 polis görev yapacak

FENERBAHÇE Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maçın öncesi, maç sırası ve sonrasında geniş güvenlik önlemleri uygulanacak. Kadıkö


  Kadıköy'de durum: Beşiktaş 18, F.Bahçe 12


  G.Saray, 5 maç sonra evinde yenildi

GALATASARAY, Avrupa kupalarında 5 maç sonra evinde Metalist Kharki'e 1-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar, 2007-08 Sezonunda Helsinborg'a 3-2 sahasında yenildikten sonra, Austria Wien ile 0-0, Bayer Leverkusen ile 0-0, Steau Bükreş ile 2-2 berabere kalırken, Bellinzona'yı 2-1, Olympiakos'u da 1-0 mağlup etmişti. Galatasaray, UEFA Kupası'nda grupta oynadığı 3. maçta ilk golünü yerken, ilk mağlubiyeti de tattı. Galatasaray, bu sezon (B) Grubu'nda yaptığı 2 maçta Olympiakos'u 1-0, Benfica'yı da deplasmanda 2-0 yenmişti. Galatasaray, bu sonuçla gruptan çıkma yolunda büyük bir fırsatı tepti. Sarı-kırmızılılar, bir puan dahi alsalardı gruptan çıkmayı garantileyecekti.


  PAF Ligi'nde de bugün derbi heyecanı yaşanacak

FENERBAHÇE ile Beşiktaş arasındaki ezeli rekabetin heyecanı bugün Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde de yaşanacak. Her iki kulübün genç futbolcuları, Fenerbahçe'nin sahası olan Dereağzı Tesisleri'nde saat 14.00'de karşı karşıya gelecek. PAF Ligi'nde geride kalan 12 hafta sonrasında 9 galibiyet, 2 beraberlik ve tek yenilgisi olan Fenerbahçe, 29 puanla, aynı puanlı Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından averajla 3. sırada bulunuyor. 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi sonrası 22 puan toplayan Beşiktaş ise 7. sırada yer alıyor.


  Konyaspor'lu Tehoue şehri terketti

KONYASPORLU futbolcu Jonathan Kahne Tehoue'nin, Konya'dan ve Konyaspor'dan ayrıldığı, hakkında gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığı belirtildi. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, Tehoue'nün hiçbir haklı sebebi ve hiçbir alacağı olmamasına rağmen sabah saatlerinde izinsiz olarak Konya'dan ve Konyaspor'dan ayrıldığı duyuruldu. Konyaspor yönetimi kulübün haklarının her türlü yasal platformda aranacağını kaydetti.


  Tuğba, Bratislava'da gümüş madalya kazandı

Milli buz patenci Tuğba Karademir, Avrupa Şampiyonası öncesinde Slovakya'nın başkenti Bratislava'da düzenlenen 16. Ondrej Nepala Uluslararası Artistik Buz Pateni Yarışması'nda toplamda 122.11 puanla ikinci olarak gümüş madalya kazandı.


  Türkcell Süper Lig programı


  Bank Asya 1. Lig programı



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır