"Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Kadıköy'de devlerin günü

TURKCELL SÜPER LİG'DE FENERBAHÇE İLE BEŞİKTAŞ BUGÜN KADIKÖY'DE KARŞI KARŞIYA GELECEK. ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI'NDA SAAT 19.00'DA BAŞLAYACAK DEV MAÇI HAKEM BÜNYAMİN GEZER YÖNETECEK. LİGDE 20 PUANLA 6. SIRADA YER ALAN SARI-LACİVERTLİLER, SEYİRCİSİ ÖNÜNDE OYNAYACAĞI DERBİDEN 3 PUANLA AYRILIP, ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR. DERBİYE FENERBAHÇE'YE ORANLA DAHA RAHAT ÇIKACAK OLAN BEŞİKTAŞ İSE KADIKÖY'DE KAZANARAK, ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA AVANTAJ YAKALAMAK AMACINDA.

TÜRKCELL Süper Lig'in 13. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'deki derbide karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak derbiyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek. Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu 5. maçında hafta içinde Portekiz'in Porto takımına sahasında 2-1 yenilerek, gruptan çıkma şansını yitiren Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de bugün Beşiktaş ile yapacağı derbi maçı kazanıp, taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Ligde 20 puanla 6. sırada yer alan sarı-lacivertliler, sahalarında, seyircisi önünde yapacağı derbi maçtan 3 puanla ayrılıp, zirve yarışından kopmamak amacında. Fenerbahçe'de, Beşiktaş maçı öncesinde sakatlığı bulunan Semih'in tedavisi devam ediyor. Golcü futbolcunun derbide oynayıp oynayamayacağı henüz netlik kazanmadı. 6 Kasımda sağ kasığındaki fıtık nedeniyle ameliyat olan Tümer ise takımdan ayrı çalışmasını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 6 maça çıkarken, 5 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Fenerbahçe, sahasındaki tek yenilgisini 6. haftada Kayserispor karşısında yaşadı. Kadıköy'de bu sezon Galatasaray ile yapılan derbi maçı ise Fenerbahçe, 4-1 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ SAHAYA RAHAT ÇIKACAK

Derbi maça puan sıralamasında ev sahibi Fenerbahçe'ye oranla daha rahat bir konumda çıkacak olan Beşiktaş ise Kadıköy'de kazanarak, şampiyonluk yarışında avantaj yakalamak amacında. 13. haftaya 25 puanla 2. sırada giren siyah-beyazlılarda derbi öncesi tek sıkıntı, son haftaların formda oyuncusu Tello'nun sakatlığı. Derbide oynaması beklenen Şilili futbolcunun kesin durumu maç öncesi netlik kazanacak. Beşiktaş, ligde bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ezeli rakiplerin bugünkü derbi maça şu 11'lerle çıkması bekleniyor: Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Josico, Selçuk, Uğur, Alex, Güiza. Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Cisse, Delgado, Tello, Holosko, Nobre.

29.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de devlerin günü

  F.Bahçe'de 4, Beşiktaş'ta 3 futbolcu ceza sınırında

  Derbide 2 bin 650 polis görev yapacak

  Beşiktaş taraftarları biletlere hücum etti

  Kadıköy'de durum: Beşiktaş 18, F.Bahçe 12

  G.Saray, 5 maç sonra evinde yenildi

  PAF Ligi'nde de bugün derbi heyecanı yaşanacak

  Konyaspor'lu Tehoue şehri terketti

  Tuğba, Bratislava'da gümüş madalya kazandı

  Türkcell Süper Lig programı

  Bank Asya 1. Lig programı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır