"Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Kadıköy'de durum: Beşiktaş 18, F.Bahçe 12

TÜRKCELL Süper Lig'de yarın yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde, Kadıköy'deki maçlarda Beşiktaş'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar resmi ve özel olmak üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı- lacivertlilerle toplam 43 kez karşılaşan ''Kara Kartallar'', bu maçların 18'inde sahadan galip ayrıldı. Fenerbahçe ise 12 galibiyet alırken, 13 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kadıköy'de Beşiktaş attığı toplam 63 gole karşılık, kalesinde 54 gol gördü.Beşiktaş, lig maçlarında da Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı galibiyet sayısında üstünlük kurdu. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki 26 lig maçının 9'unda sahadan galibiyetle ayrılırken, 7 kez yenildi, 10 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. ''Kara Kartallar''ın Kadıköy'deki lig maçlarındaki 37 golüne, ''Sarı Kanaryalar'' 31 golle karşılık verdi.

BEŞİKTAŞ'TAN FARKLI TARİFELER

Fenerbahçe, geçen sezon Kadıköy'de elde ettiği galibiyetle, Beşiktaş karşısında 6,5 yılı aşkın süreyi kapsayan kendi sahasındaki galibiyet özlemine son verdi. Siyah-beyazlılar, geçen sezona dek Kadıköy'de ezeli rakibiyle yaptığı 6'sı lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere 7 resmi maçı da yitirmezken, bu süre içinde 3 galibiyet, 4 beraberlik almıştı. Beşiktaş, 6 Ocak 1990 tarihinde yapılan lig maçında sahadan 5-1 gibi açık farklı bir skorla galip ayrıldı. Beşiktaş, ezeli rakibini ayrıca Kadıköy'de bir kez 4-0, bir kez de 4-1'lik skorlarla yendi. Fenerbahçe ise Kadıköy'de rakibini 2 kez 3-0 yenmeyi başardı.

29.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de devlerin günü

  F.Bahçe'de 4, Beşiktaş'ta 3 futbolcu ceza sınırında

  Derbide 2 bin 650 polis görev yapacak

  Beşiktaş taraftarları biletlere hücum etti

  Kadıköy'de durum: Beşiktaş 18, F.Bahçe 12

  G.Saray, 5 maç sonra evinde yenildi

  PAF Ligi'nde de bugün derbi heyecanı yaşanacak

  Konyaspor'lu Tehoue şehri terketti

  Tuğba, Bratislava'da gümüş madalya kazandı

  Türkcell Süper Lig programı

  Bank Asya 1. Lig programı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır