"Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Güneş, Kore'de şampiyonluğa koşuyor


BAŞARISIZ OLDUK

Karizmatik hoca şart


  Efes, Darüşşafaka'dan Cliff Hammonds'u aldı

EFES Pilsen, Darüşşafaka Cooper Tires'da forma giyen Cliff Hammonds'u renklerine kattı. Geçtiğimiz günlerde eski oyuncusu Predrag Drobjnak ile anlaşan Efes Pilsen'in, Cliff Hammonds'ı sadece Avrupa Ligi'nde kısa bir süre oynatmak üzere kadrosuna dahil ettiği açıklandı. Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan Hammonds, 1985 doğumlu ve 1.90 metre boyunda. NCAA takımlarından Clemson'dan mezun olan Hammonds, ligdeki ilk sezonunda 32 karşılaşmada 10.6 sayı, 3.6 ribaund ve 2.8 asist ortalamalarını üretti. Oyuncu, okuldan mezun olduğu 2007-08 sezonunda 11.4 sayı, 4.1 ribaund ve 3.9 asist ortalamasına ulaştı.


  Polat: G.Saray'da istikrar yok


  Trabzon'un altın dönemi

TRABZONSPOR bu yıl futbolda değişik kategorilerde ve basketbolda başarılarıyla dikkat çekiyor. (A), PAF ve Süper Genç takımları liglerinde ilk sırada yer alırken, bayan takımı ve Trabzon Karadenizspor, liderle aynı puanı toplamayı başardı. Bayan takımı 6 puan ile averajla 4. sırada yer alırken, Trabzon Karadenizspor, TFF 2. Lig'de grubunda ikinci sırada bulunuyor. Basketbol takımı ise liderle aynı puana sahip olmasına karşın averajla 2. sırada yer alıyor. A takım, Turkcell Süper Lig'de 13. hafta sonunda aldığı 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 28 puan toplayıp en yakın rakibinin 3 puan önünde zirvede yer alıyor.


  Zirveye heyecan geldi



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır